FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Revoluție la UTA! Clubul renunță la 11 jucători, printre care și Adrian Petre

UTA a anunțat oficial că se desparte de mai mulți jucători FOTO: uta-arad.ro
UTA a anunțat oficial că se desparte de mai mulți jucători FOTO: uta-arad.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 18:44 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 15:54

UTA a anunțat oficial că se desparte de mai mulți jucători și că se întărește la nivelul conducerii administrative.

Jucătorii care nu vor face parte din lotul echipei pentru viitorul sezon competițional al Ligii 1 sunt: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan, Albert Voinea.

CFR Cluj a rezolvat transferul lui Rusu din februarie

Denis Rusu (20 de ani) va ajunge în Gruia. Rusu a evoluat în sezonul 2020/2021 la UTA, sub formă de împrumut, el aparținând de Șoimii Lipova, echipă de Liga 3. La UTA, tânărul fotbalist a adunat 36 de meciuri, două goluri și două pase de gol. Arădenii ar fi vrut să îl păstreze, dar CFR Cluj a intrat pe fir.

„Vișiniii” au rezolvat mutarea de câteva luni, după cum susține Radu Pop, președintele clubului din Lipova: „Într-adevăr, transferul s-a făcut de mai mult timp dar am ales să păstrăm discreția”.

Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, campioana României, nu am putut să o refuz. Va fi o provocare imensă pentru mine, este visul copilăriei mele, să pot să ajung să joc, de ce nu, în cupele europene”
Denis Rusu pentru sportarad.ro

Conducere nouă la UTA

Pentru sezonul 2021-2022 al Ligii I, conducerea clubului va fi alcătuită din:

  •  Florian Voinea – președinte
  • Attila Brosovszki – manager general
  • Dorin Stana – team manager
  • Cristian Păcurar – director Academie
  • Ioan Herman – coordonator tehnic Academie

Attila Brosovszki provine din familia unui nume-simbol al UTA-ei, fiind nepotul lui Ladislau Brosovszky, golgeterul all-time al Bătrânei Doamne. Tatăl său, Tiberiu, a fost și el unul din fotbaliștii importanți ai Aradului, iar bunicul său, Antoniu Brosovszki, a rămas în istorie drept autorul primului gol din istoria clubului.

Revoluție la UTA! Clubul renunță la 11 jucători, printre care și Adrian Petre

Attila, la rândul lui, are un trecut sportiv remarcabil, făcând parte din generația cea mai bună din istoria echipei de polo a Astrei Arad vicecampioană națională, medaliată cu bronz și participantă în cupele europene în a doua jumătate a anilor 1990, apoi a devenit arbitru internațional de polo pe apă, informează site-ul oficial al arădenilor.

El are o experiență de succes din postura de conducător. A fost team managerul echipei de baschet feminin CSM Târgoviște, pe care a condus-o de două ori spre titlul de campioană națională, după care, între 2014 și 2020, a fost managerul general al rugbiștilor de la Timișoara Saracens, alături de care a cucerit de trei ori campionatul României și Cupa României și a participat în competiții europene de anvergură.

Nu toți sunt submediocri » 5 străini care au încântat în play-out și au jucat roluri esențiale pentru echipele lor

EXCLUSIV A salvat UTA de la retrogradare și anunță planuri mari: „Obiectivul va fi altul, trebuie să visăm sus!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  11 Iunie 2021, 18:08

Petre e tocmai bun pentru Rapid :))

deusdat
deusdat  •  11 Iunie 2021, 18:07

Tibor și Anton n-ar trebui deghizați în Tiberiu și Antoniu. Nici Laszlo în Ladislau...

ioan1964
ioan1964  •  11 Iunie 2021, 13:22

o echipa intreaga fara portar! Nu stiu ce pun in loc dar nu toti acesti jucatori trebuiau lasati sa plece! Cand se va face omogenitatea echipei!? Locul 8 ocupat de o nou promovata era onorabil si cred ca se putea continua cu multi dintre jucatorii enumerati mai sus!! HAIDE UTA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează