FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Rezolvat

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2007 00:00

Cristi Borcea a purtat mai multe discutii cu fotbalistul in ultima perioada, asigurindu-l ca este dorit in stefan cel Mare. I-ar oferi un salariu de 100.000 de euro pe sezon, plus o prima de instalare consistenta. Daca jucatorul agreeaza varianta Dinamo, mai ramine de rezolvat cu sahtior. Partea buna pentru campionii Romaniei e ca ucrainenii sint dispusi la negocieri. Ros-albii incearca sa obtina un pret modic pe Stoican - poate chiar gratis -, si sa rezolve definitiv transferul in zilele urmatoare.

Eduard Apostol
 
Stoican este foarte aproape de a se intoarce la Dinamo, cu care ar putea semna zilele urmatoare. Noua campioana este pe cale sa realizeze primul transfer: fundasul dreapta Flavius Stoican! si ar fi o lovitura intrucit fotbalistul de 30 de ani a evoluat doua sezoane cu sahtior Donetk in grupele Champions League. Flavius a incheiat socotelile cu Metalist Harkov, unde a fost imprumutat 6 luni, redevenind jucatorul lui sahtior. A revenit in tara, iar ieri s-a intilnit, la masa, cu amicul sau, Claudiu Niculescu. "Hai la Dinamo, ce mai stai?!", l-a luat tare golgeterul ros-albilor. "Claudiu s-a recomandat drept viitorul vicepresedinte al clubului, mai ales ca i se pregateste o asemenea cariera cind isi va agata ghetele in cui. Eu vreau sa revin, ma tenteaza Dinamo, intrucit va ramine mereu in sufletul meu", a spus Stoican.

Oneto pleaca
Preparatorul fizic Marco Oneto s-ar putea desparti de formatia din stefan cel Mare. Italianul a fost instiintat de catre Mircea Rednic ca, pina marti, Cristi Borcea va anunta daca-l va pastra pe Oneto la echipa si in sezonul viitor. "Inca nu stiu nimic. Am incercat sa dau de domnul Borcea, dar momentan nu am reusit. Nu cred ca o sa ramin, mai ales ca baietii mei sint destul de mari si ar fi mai bine pentru ei sa invete acasa, in Italia " a declarat Oneto. (Mihai Nejneru)

"Riscau sa faca hepatita"
In ultimele etape ale campionatului, in evolutia lui Mircea Rednic s-a vazut o relaxare: 8 puncte pierdute in 4 runde! Tehnicianul de 45 de ani a explicat de ce fotbalistii au lasat-o mai moale. "Mie nu mi-a convenit sa ne relaxam, dar mi-am dat seama ca aceia care au dus greul, vreo 13-14 fotbalisti, au obosit. Sint si ei oameni si se pot imbolnavi. Mi-era frica, Doamne fereste!, sa nu faca hepatita!", a zis tehnicianul. (Catalin Gheorghiu)

27 mai 2007 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează