FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

"Rică" la FRF » După George Ogăraru şi Victoraş Iacob, un alt fost stelist e aproape de Federaţie

Neagă are șase selecții în echipa națională
Neagă are șase selecții în echipa națională

Articol de , - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 23:32

Antrenor al divizionarei terţe Atletic Bradu, Adrian Neaga îşi va discuta în această săptămînă noua poziţie.

Întinerirea Federaţiei continuă. Adrian Neaga, 34 ani, fost atacant al Stelei, ar putea face parte din organigramă. S-a retras anul trecut, a preluat o echipă de L4, AS Bascov, în prezent activează în eşalonul imediat superior, la Atletic Bradu.

Sursele Gazetei au menţionat că acesta ar putea avea un job legat de sectorul juvenil, mai exact la unul dintre centrele zonale gîndite de noul cap al Federaţiei.

"Nu ştiu, întrebaţi-l pe Răzvan!"
Cel poreclit "Rică" n-a dorit să comenteze informaţia. "Eu nu ştiu nimic. Întrebaţi-l pe Răzvan", a menţionat Neaga. Ar fi al treilea fost stelist din echipa lui Burleanu, după ce Victoraş Iacob i s-a alăturat acestuia, iar negocierile cu George Ogăraru sînt aproape finalizate.

45 de goluri în 170 de partide de L1 are Neaga: a mai jucat în Coreea de Sud, Azerbaidjan şi Arabia Saudită

ALTE ŞTIRI

Burleanu la Europa FM
Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, este azi invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia, în direct, la Europa FM! De la ora 21:00, în emisiunea Tribuna Zero, Burleanu va dialoga cu ascultătorii care pot interveni telefonic la 0372.069.599. Şeful Federaţiei va fi însoţit şi de noul şef al Departamentului comunicare din FRF, fostul jurnalist al Gazetei, Gabriel Berceanu.

Ogăraru: "Vreau să ajut fotbalul românesc!"
După ce Gheorghe Chivorchian a dezvăluit că Ogăraru ar putea fi cooptat în echipa lui Răzvan Burleanu, fostul apărător a răspuns: "Au fost şi sînt discuţii, dar îmi place să fiu precis cînd vorbesc. Spre sfîrşitul săptămînii voi şti exact şi mă voi putea pronunţa".

În vîrstă de 34 de ani, actualul antrenor secund la Ajax B, care îşi va lansa academia de fotbal în aprilie, a încheiat: "În viitor, probabil în vară, mă voi întoarce în ţară, vreau să ajut fotbalul românesc!". (Theodor Jumătate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
craz1est
craz1est  •  10 Martie 2014, 23:35

Toti analfabetii au ajuns in FRF ! Ionut Lupescu era cel mai potrivit sa conduca federatia, un baiat inteligent si care vorbeste fluent :italiana, germana, engleza , franceza si spaniola. Rica Neaga nu prea se descurca in limba romana, de fel e si surd de o ureche...

ionutt_dinu
ionutt_dinu  •  10 Martie 2014, 18:01

au inebunit de tot daca ajunge si " rica " la butoane...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Martie 2014, 15:18

Am inteles cu Iacob, ma rog il ascundeau ei pe la vreun departament dar vad ca gluma devine pro@sta iar astia cred ca sunt batuti in cap ! Pai cine e Neaga si Iacob in fotbalul asta ?!!!! Inteleg, iei in staf unul care a participat si a fost de baza la un turneu final, e acceptat de toate partile , are o cariera prodigioasa, etc.. dar desalatii astia cu prune in gura ?! Neaga are toate vreo 300 de cuvinte......sau poate e vreun post in care nu trebuie sa vorbeasca !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează