FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Rică Răducanu, emoționat de evenimentele din Giulești: „Mor de drag să stau cu lumea. Ce să faci acasă, singur?”

Rică Răducanu (75 de an), portar legendar al Rapidului, a fost emoționat de evenimentele petrecute astăzi în Giulești, la inaugurarea noii arene. +46   FOTO
Rică Răducanu (75 de an), portar legendar al Rapidului, a fost emoționat de evenimentele petrecute astăzi în Giulești, la inaugurarea noii arene.

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2022 20:18 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:09

Rică Răducanu (75 de an), portar legendar al Rapidului, a fost emoționat de evenimentele petrecute astăzi în Giulești, la inaugurarea noii arene. 

Rică Răducanu se confundă cu istoria Rapidului. Carismaticul portar a îmbrăcat un deceniu tricoul giuleștenilor, cucerind un titlu și două cupe ale României. Cel supranumit „Tamango” a fost și astăzi în centrul evenimentelor.

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

Rică Răducanu, emoționat la inaugurarea noului stadion din Giulești

„Cum să nu fiu emoționat? E atmosferă mișto. Toată lumea trebuie să facă așa ceva. Asta aduce fericire, bucurie, între oameni. Mor de drag să stau cu lumea. Ce să fac acasă, singur? Nu e mai bine aici, mai vorbim, mai bem și noi ceva?”, a spus Rică Răducanu, la „Digi Sport Special”.

+42 FOTO

Cu „Tamango” pe spate și o pereche de pantofi în picioare, Rică Răducanu a intrat în poartă în repriza secundă a meciului legendelor, Rapid - Poli Timișoara: „Nu aveam cum să nu intru și eu la joc. Să mă badă lumea, că nu se știe când mă mai prind”.

VIDEO Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Liță Dumitru s-a enervat: „Ce mare rapidist e Șumudică?” » Fostul mare internațional, supărat că n-a fost invitat la inaugurarea noului stadion „Rapid”

VIDEO Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
117850983907825
Mircea Ordean  •  27 Martie 2022, 08:17

L-am prins pe Rică la un meci de divertisment, nu mai exact al cui, cu selecționata actorilor. Să fie patru decenii și ceva, de atunci. Tamango a stat el ce a stat în poartă, apoi a plecat extremă stîngă și gonea pe-acolo. Totul, firește, pe fostul stadion Giulești.

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Martie 2022, 00:20

.....Impresionant. Fantastic. Nemaivăzut. Public de Champions league , cu toate că nici în Champions League nu sunt prea multe echipe cu un așa public!!! RESPECT!!!...

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  26 Martie 2022, 21:21

Simpatic Rică, n-ai cum să nu-l placi. În rest, •••• rapid!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează