FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVE GSP

VIDEO Rică Răducanu, la un pas de tragedie: „A luat foc spitalul și am sărit pe geam! A fost rău tare!”

Articol de - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 18:21 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 19:14

Pandemia și toate restricțiile din ultimii 2 ani sunt marele regret al lui Rică Răducanu, 75 de ani. Mereu vesel, plin de energie, fostul mare portar acceptă greu viața cu reguli impuse. Infectat cu COVID-19, Rică Răducanu, care tocmai a primit trofeul de Legendă GSP, a povestit că a fost internat la Spitalul „Matei Balș” chiar în momentul în care acolo a izbucnit un incendiu, luna ianuarie a acestui an.

Rică Răducanu a povestit că a fost internat timp de 14 zile la Spitalul „Matei Balș” în salonul 5, cel în care s-a produs incendiul din ianuarie, soldat cu 20 de oameni decedați. A povestit amănunțit la Gala GSP 2021 clipele de groază pe care le-a trăit. A sărit pe geam pentru a scăpa.

Rică Răducanu și-a stăpânit cu greu lacrimile, la primirea trofeului de Legendă GSP: „Eu sunt foarte timid, cât mă vedeți de mare!”
Gala GSP 2021
Rică Răducanu și-a stăpânit cu greu lacrimile, la primirea trofeului de Legendă GSP: „Eu sunt foarte timid, cât mă vedeți de mare!”

VIDEO. Rică Răducanu, Legendă GSP: „Am sărit de la etaj când a fost incendiul la «Matei Balș»! Eram infectat cu COVID”

„Am trecut prin boală. Am fost în spital și cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul (n.r. incendiul de la „Matei Balș”), am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe ușă! Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! 

Cred că și corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt... Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat și a 3-a oară, mi-au zis și acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuși pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia... E urât”, a povestit Rică Răducanu.

Rică Răducanu, la un pas de tragedie: „A luat foc spitalul și am sărit pe geam! A fost rău tare!”

61 de selecțiia strâns pentru națională Rică Răducanu

233 de meciuria jucat Rică Răducanu pentru Rapid

10 sezoanea jucat Răducanu pentru giuleşteni (1965-1975) şi a cucerit un titlu şi două Cupe ale României

GALA GSP 2021 / Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2021 și a premiat 5 Legende

Citește mai multe știri despre Gala GSP 2021:

Ce-ar schimba în fotbalul românesc Jefte, cel mai bun străin din Liga 1: „Așa s-ar rezolva totul”

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au primit trofeul „Sportivul Anului” » Marea lor dorință: „Sperăm că nu va fi primul și ultimul titlu olimpic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  23 Decembrie 2021, 18:53
Postat de toss pe 23 Decembrie 2021, 07:51

tosta lumea cunoaste stilul lui Rica, de a povesti si de a face din nimicuri legende....deci, dati-mi voie sa nu-l cred...

...Și mare greșeală faci!!! Rică are stilul lui spumos de a povesti , un har RARISIM!!!...dar tot ce spune are o acuratețe de 100%.

toss
toss  •  23 Decembrie 2021, 07:51

tosta lumea cunoaste stilul lui Rica, de a povesti si de a face din nimicuri legende....deci, dati-mi voie sa nu-l cred...

metaljuve
metaljuve  •  22 Decembrie 2021, 20:44

Eu cred ca majoritatea romanilor ar prefera sa moara in chinuri, lipsiti de oxigen si cu organele terminate decat sa poarte masca sau sa se vaccineze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează