FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ricardo Grigore reacționează: „Eu asta vreau!” » Cum gândesc fotbaliștii lui Dinamo: „Cine conduce clubul?!”

Ricardo Grigore își cere salariile restante, dar spune că nu vrea să plece de la Dinamo
Ricardo Grigore își cere salariile restante, dar spune că nu vrea să plece de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 16:33 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 17:29

Fundașul Ricardo Grigore (21 de ani) a ținut să lămurească situația sa, după ce Gazeta Sporturilor a scris astăzi că el, împreună cu Florin Bejan și cu Ionuț Șerban au trimis notificări prin care au înștiințat clubul că deschid procese în comisiile Federației. 

  • Dinamo – Gaz Metan se joacă miercuri, de la 20:00. Partida e liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport+ și Digi Sport.

Internaționalul de tineret a dorit să precizeze și să-i anunțe pe fani că vrea să continue în Ștefan cel Mare! „Rici" a crescut în Ștefan cel Mare ca junior și a adunat, la nivelul seniorilor, 61 de partide și 4 goluri în campionat. El a fost unul dintre oamenii importanți și în stagiunea curentă, în care a evoluat de 11 ori în Liga 1. 

Ricardo Grigore: „Cine conduce Dinamo? Eu nu știu!”

„Nu am cerut nicio reziliere, puteți vorbi cu board-ul DDB! Nu am avut discuții vizavi de vreo plecare. Am văzut că au apărut informații zilele trecute că sunt dorit de CFR Cluj, habar n-am, nu am vorbit cu nimeni. 

Nu vreau să plec, nu s-a pus problema să plec. Sper ca mâine (n.r. - cu Gaz Metan, miercuri seară) să fiu în lot. Am avut niște dureri la gleznă, e vorba de o entorsă, am jucat cu injecții, și eu, și Ante Puljic, de aceea am avut nevoie de o pauză și nu am evoluat în primele trei etape din 2021. Sper că voi fi OK. Și să revin cât mai repede să joc. 

A rămas să ne bage banii. Cum cine? Păi, în momentul ăsta cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu. De fapt, cei de la DDB conduc, fiindcă din partea cealaltă ne-am lămurit. Cei de la DDB ne-au băgat mai de multă vreme un salariu, acum câteva săptămâni, au anunțat și luni că ne vor plăti pe mai mulți. Eu mai am contract până în 2024 și vreau să mi-l duc la capăt”, a comentat Grigore pentru GSP.ro.

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo face rost de 500.000 de euro, dar bucuria nu este deplină

EXCLUSIV Ionuț Negoiță respinge varianta lansată de Cornel Dinu și le spulberă speranțele fanilor lui Dinamo: „Nu are nicio legătură cu realitatea” + ce garanții i-a arătat Cortacero

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
silver13
silver13  •  27 Ianuarie 2021, 05:14

Du.te tata,cât mai repede.ai marcat 4 goluri dar pe gafele tale s.au primit 40

creeperno999
creeperno999  •  26 Ianuarie 2021, 22:34

Du-te si joaca in liga 2

1745flo
1745flo  •  26 Ianuarie 2021, 22:27
Postat de redbuldog pe 26 Ianuarie 2021, 17:56

Cum beh,sa nu-i platesti prioritar,pe tineri nostri devotati,care joaca cu inima si sufletul,pentru Dinamo!? Lasa-ti pe mercenari,care vin sa-si umple ghiozdanele,pe meleagurile noastre,ei i-si uita repede scopul profesional si pretind salarii prea mari pentru prestati uneori jalnice,astea desigur cu mici exceptii..

Just!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează