FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ricardo Piscitelli s-a înțeles cu Dinamo și vine să semneze contractul + doi jucători cu vechime părăsesc cantonamentul

Ricardo Piscitelli // FOTO: Instagram Ricardo Piscitelli
Ricardo Piscitelli // FOTO: Instagram Ricardo Piscitelli

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:16

DINAMO // Goalkeeper-ul Ricardo Piscitelli (25 de ani) e ultimul jucător care s-a înțeles cu Dinamo. Portarul italian nu a semnat încă, dar va ajunge în curând în cantonamentul din Marbella pentru a-și pune semnătura pe contract. 

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo

Dinamo e într-o continuă forfotă în această pauză competițională.  Jucătorii vin și pleacă într-un ritm alarmant, Eugen Neagoe încercând să schimbe cât mai mulți jucători rămași din „era” Mircea Rednic.

Ultimul pe lista achizițiilor e Ricardo Piscitelli, portar cu care dinamoviștii se află în tatonări de mai multe zile. Gazeta a scris în exclusivitate despre interesul lui Dinamo pentru Piscitelli, AICI!

Piscitelli a avut un antrenor celebru + lăudat de Montini

Piscitelli a fost elevul lui Villiam Vecchi, un nume ce impune un mare respect în branșă, fost antrenor cu portarii la Parma, Juventus, Milan și Real Madrid, profesorul care l-a șlefuit pe Gigi Buffon. „Are talent copilul! Poate să ajungă cineva”, a fost mesajul lui signore Vecchi despre Ricci în urmă cu câțiva ani, a notat calciomercato.com.

Îl cunosc bine și știu ce poate. E de foarte bună calitate. Spiderman! Poate să ajute orice echipă. Eu îi voi vorbi frumos de Dinamo, de România, i-am și spus ceva. Și eu am venit în Liga 1 din țara voastră și mă simt foarte bine”, a comentat Mattia pentru GSP. 

Muțiu și Corbu, OUT!

Restructurările din lot afectează jucătorii cu vechime ai echipei. Portarul Vlad Muțiu, 24 de ani, va deveni al treilea goalkeeper, după Straton și Piscitelli, astfel că șefii vor să-l împrmute la un alt club. Cu doar 12 meciuri la echipa mare, Muțiu era unul dintre cei mai vechi jucători din echipă, fiind prezent în lotul echipei mari încă din 2015.  

În plus, există semne și că fundașul dreapta Laurențiu Corbu, va fi disponibilizat. Revenit de la St. Mirren, acesta are la rândul său o concurență aprigă  la Dinamo, cu Gabriel de Moura și Deian Sorescu, astfel că șansele de a pleca din „Ștefan cel Mare” sunt destul de mari. 

1 gol în 37 de meciuri are Corbu la Dinamo, unde evoluează din 2015

În orice caz, Corbu și Muțiu vor părăsi cantonamentul din Spania pentru a efectua unele teste medicale în România, ambii ieșind accidentați în meciul cu Linfield, 2-0. Corbu s-a accidentat la genunchi, simte înțepături în acea zonă și oricum nu ar mai fi fost utilizați până la sfârșitul cantonamentului. 

Ultimul jucător care a semnat cu Dinamo e mijlocașul central Kevin Bru. Acesta a fost prezentat azi și a devenit a șaptea mutare oficializată de roș-albi în această pauză competițională. Detalii, AICI!

Vezi și: VIDEO Kevin Bru la Dinamo! Mutare surprinzătoare: „câinii” au reușit cel de-al șaptelea transfer al verii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luputu
luputu  •  27 Iunie 2019, 16:11

Vai de ea echipa condusa de un cretin!

demolarii
demolarii  •  27 Iunie 2019, 14:44

Care e diferenta fata de momentul in care a venit Rednic? Sau fata de vara trecuta cu Bratu antrenor? Sau de vara cu Contra antrenor, ori cu Multescu sau Andone sau din nou Rednic? In primul rand ideiile managmentului, care o fi ala, trebuie sa fie constante pe tot clubul. De la varsta cea mai mica a performantei, pana la echipe de old boys....nu are? Pacat, fani merita sa joace si ei cu stema pe piept....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează