FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Rîpă, încă o lovitură "marca Marius Stan"?

Cornel Rapa
Cornel Rapa

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 16:03

Noua senzaţie a Ligii 1, Cornel Rîpă, trezeşte deja interesul mai multor echipe. Steaua este formaţia din campionatul românesc care şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul Oţelului, roş-albaştrii încercînd să-l transfere încă din vară.

Rîpă nu ar fi primul jucător transferat de Marius Stan la Steaua în ultimii ani: Janos Szekely, Cosmin Vîtcă, Jivko Jelev sînt cîteva nume care au făcut pasul de la Galaţi în Ghencea.

După debutul său la echipa naţională, contra Italiei (1-1), cota fotbalistului de 20 de ani a crescut. Echipe din Italia şi Germania au cerut informaţii despre Rîpă, care a evoluat excelent în amicalul cu reprezentativa pregătită de Prandelli.

Granzii din Bucureşti au transferat în vară fundaşi dreapta străini:

Steaua - Bonfim 700.000 de euro

Rapid - Rui Duarte 300.000 de euro

Dinamo - Oscar Rubio, liber de contract

Cît crezi că va mai rămîne Cornel Rîpă la Oţelul şi care crezi că va fi următoarea sa destinaţie?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
renegatul_
renegatul_  •  19 Noiembrie 2010, 23:37

Apropo' de "lovituri marca M Stan" urmatorii pe lista sunt: Iorga, Antal, Neagu, Garleanu, Filip, Ochirosii, Cojoc, Petean, Abraham ...si nu-s departe, sunt acolo pe felie! Pacat ca se pierd si alte talente, baietasi de cartier pe care nu-i vede nimeni... nu stiu de ce nu se ia atitudine si sa se organizeze un campionat de amatori, cu acesti tineri...pe stadionul Siderurgistul?!

renegatul_
renegatul_  •  19 Noiembrie 2010, 22:51

Stati cuminti, ca ramane sa ia campionatul cu Otelul, o sa scrie mai frumos in c.v., nu pleaca nicaieri, si apoi nu cred ca i-ar conveni sa se transfere la un club care nu va evolua in CL, cel mai frumos premiu pentru el ar fi titlul in liga lui miticu. Bafta Cornele! Forza OTELUL! Forza GALATI!

otelarul_123
otelarul_123  •  19 Noiembrie 2010, 22:44

Oare de ce la fiecare articol scris despre o echipa din provincie sau despre un jcuator al unei echipe provinciale , trebuie sa inserati si cate ceva despre "granzii" capitalei , daca se mai pot numi asa . Si la egalul Otelului cu Victoria Branesti daca imi aduc bine aminte titlul articolului despre meci era ceva in genul : "Ce nu a reusit Steaua , a reusit Branestiul! " .In loc sa acreditati echipa in cauza cu meritele pe care le-a castigat,tot incercati sa aduceti in prim p

Vezi toate comentariile (20)
Comentează