FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - U CLUJ

Riscă Sorin Rădoi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2008 00:00

Aflat sub tratament la spate, Sorin Rădoi va afla în ziua meciului dacă îşi va putea înfrunta fosta echipă

Deşi s-a antrenat normal începînd de marţi, fundaşul Sorin Rădoi (22 de ani) ar putea rata întîlnirea de sîmbătă cu fosta sa echipă, Poli Timişoara.

Aflat sub tratament la spate, Sorin Rădoi va afla în ziua meciului dacă îşi va putea înfrunta fosta echipă

Deşi s-a antrenat normal începînd de marţi, fundaşul Sorin Rădoi (22 de ani) ar putea rata întîlnirea de sîmbătă cu fosta sa echipă, Poli Timişoara.

Rădoi acuză o lombosciatică şi a intrat în panică după ce a fost consultat de medicul "Naţionalei", Pompiliu Popescu. "Am avut probleme mari cu spatele. Mi s-a spus că mi s-a deplasat puţin şi bazinul. Acum fac tratament cu injecţii şi am un program special de exerciţii. Sînt riscuri foarte mari şi nu vreau să-mi compromit cariera. Încă am dureri şi o să decid împreună cu medicul şi cu staff-ul tehnic dacă o să intru sîmbătă", a spus Rădoi.

Îndepăratat de Uhrin de la Timişoara, Sorin Rădoi nu vede meciul de sîmbătă ca pe o revanşă. "Mi s-a zis că ar fi mai bine să plec pentru a juca mai mult. Nu caut răzbunare şi pînă la urmă poate e mai bine că am plecat, deoarece pentru mine e important să joc", a conchis jucătorul împrumutat de Poli la "U" pînă în vară.

10 jucători din lotul Universităţii au evoluat în trecut şi la Poli Timişoara: Silvăşan, Dancia, Rădoi, Buş, Olah, Băd, Şoltuz, Coman, Soporan şi Oltean

"15 puncte"
Antrenorul secund al Universităţii, Marius Popescu, ştie de cîte puncte mai au nevoie "studenţii", din totalul de 24 puse în joc, pentru a se salva de la retrogradare. "Cu 15 puncte vom avea linişte", a spus Popescu, care aşteaptă şi paşi greşiţi din partea contracandidatelor: "Toate jocurile sînt cu un grad de dificultate ridicat. Totul e decisiv pentru noi. Sperăm să ne ajute şi celelalte rezultate".

Tur de forţă
"Şepcile roşii" vor juca sîmbătă la Timişoara, miercuri vor întîlni la Cluj pe Universitatea Craiova, urmînd ca luni, 14 aprilie, să se deplaseze la Bucureşti pentru jocul cu Steaua. "Eu unul sînt încrezător şi optimist, dar în acelaşi timp şi realist, pentru că urmează trei meciuri foarte dificile. Aş fi foarte fericit dacă am obţine 9 puncte, dar spuneţi-mi o echipă care se poate gîndi că poate obţine totul în aceste trei partide. Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt", a concluzionat preşedintele Toni Doboş. (Claudiu Georgiu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  04 Aprilie 2008, 12:37

RADOI E DOAR IMPRUMUTAT LA "U" CLUJ . LA VARA REVINE LA TIMISOARA . NU STIAI GAZETA?...A VOI SUNTETI AIA SLAB INFORMATII...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează