FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 0-2

VIDEO Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Risto Radunovic
Risto Radunovic

Articol de , - Publicat luni, 12 decembrie 2022 09:03 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 09:22

Risto Radunovic (30 de ani), fundașul stânga muntenegrean al celor de la FCSB, e îngrijorat pentru colegii săi, Andrea Compagno (26 de ani) și Darius Olaru (24 de ani), care s-au accidentat grav în meciul cu Chindia, câștigat cu 2-0, și au ajuns la spital.

Fotbalistul din Muntenegru a povestit detalii despre clipele de groază prin care au trecut colegii săi și le-a dedicat victoria.

VIDEO. CHINDIA - FCSB 0-2 / Risto Radunovic, despre ciocnirea dintre Olaru și Compagno: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Risto Radunovic: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

„Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră. 

Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia
CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB
Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare. 

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a declarat Risto Radunovic, la finalul partidei. 

Risto Radunovic: „Am fost inspirat la faza penalty-ului”

Risto Radunovic a vorbit și despre meciul câștigat de FCSB și despre partida următoare, cu CFR Cluj: „Am fost inspirat la faza penalty-ului. A fost un teren foarte greu acolo, a fost multă apă, dar mă bucur că am ajutat echipa.

Urmează un derby. Jucăm pe stadionul nostru. Ei au făcut un an foarte, foarte bun până acum. Sper să câștigăm. Este un meci foarte important pentru noi.

Am făcut 5 victorii la rând, dar nu ne gândim să ne oprim aici. Vom da totul să câștigăm și ultimele două meciuri din acest an”, a mai punctat fundașul vicecampioanei. 

Citește și:

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB! Mesaj ferm pentru conducere: „Vreau să joc!”

Concluziile lui Toni Petrea, după eșecul cu FCSB: „Meritam mai mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bazile
bazile  •  13 Decembrie 2022, 11:26

E trist că s-au accidentat atăt de sever și le doresc însănătoșire grabnică. Trebuie totuși subliniată prostia acestei întîmplări nefericite

istet10
istet10  •  12 Decembrie 2022, 11:56
Postat de bunicu pe 12 Decembrie 2022, 09:49

STRIZU unde e STRIZU a fost lipsă de la stadion de ce a venit la comentarii Pintilii FRF ce părere aveți cum se respectă regulamentele când totul se vede pe față că este minciună totul se pedepsește și legal de fals în declarații privind echipa și conducere.

Incearca sa te exprimi coerent.

vasileroaita
vasileroaita  •  12 Decembrie 2022, 10:22

Jucăm pe stadionul nostru, spune Radunovic!?! Are ZCSB stadion propriu?!? E omologat terenul din Berceni?!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează