FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-2

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB! Mesaj ferm pentru conducere: „Vreau să joc!”

Andrei Vlad / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Andrei Vlad / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 23:30 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 23:47

Andrei Vlad (23 de ani) a revenit în poarta celor de la FCSB în victoria în fața Chindiei, 2-0, dar spune că nu mai e mulțumit cu statutul său de rezervă de la roș-albaștri. 

Conjuctural printre titulari, pe fondul accidentării lui Târnovanu, „Messi al portarilor” a transmis un mesaj ferm conducerii. „Trebuie să mă gândesc ce fac cu cariera mea. Îmi doresc să joc”, spune goalkeeper-ul care a menținut intactă poarta FCSB-ului în fața Chindiei. 

FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”
CHINDIA - FCSB 0-2
FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj?! Vești îngrijorătoare oferite de Pintilii: „El e mai grav. Așteptăm răspunsuri de la medici”

Andrei Vlad, cu gândul la plecarea de la FCSB!

„A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, pe un teren extraordinar de greu. Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Nu am ce să fac, a trebuit să mă antrenez și să-mi aștept rândul. Am aflat zilele trecute că voi juca, când Fane Târnovanu a suferit o entorsă. 

A trebuit să fiu pregătit să intru. Nu aveam de ce să am vreun trac, am jucat multe meciuri și am trecut peste acea perioadă. Terenul? E meseria noastră să ne adaptăm pe fiecare teren și să luăm cele mai bune decizii. Dacă asta a fost vremea, n-am avut ce să facem. 

Dacă va fi nevoie de mine cu CFR Cluj, voi răspunde prezent. E clar că îmi doresc să joc cât mai mult. Important e să iau o decizie cât mai bună. Trebuie să mă gândesc ce fac cu cariera mea în perioada următoare. Îmi doresc să joc, asta e cel mai important pentru mine. Că va fi aici sau în altă parte, vom vedea acest lucru”, a spus Andrei Vlad, la microfonul Prima Sport. 

VIDEO În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din Chindia - FCSB 0-2

Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+23 FOTO

Târrnovanu are entorsă!

FCSB a început partida în fața dâmbovițenilor cu Andrei Vlad în poartă, revenit între buturile viecampioanei după o pauză de nouă luni (ultima oară a apărat pe 3 martie, în înfrângerea de la Pitești cu FC Argeș, 0-1, când a greșit grav.). Ștefan Târnovanu, titularul de drept din poarta roș-albașrilor, a devenit indisponibil înainte de meci și n-a fost nici pe bancă. Nici Florinel Coman n-a prins foaia.

GSP a aflat explicația pentru absența celor doi: Târnovanu s-a ales cu o entorsă la gleznă, în timp ce „Mbappe” Coman acuză probleme la coapsă.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Scene penibile cu antrenorul FCSB: cum a apărut Pintilii în timpul meciului cu Chindia

VIDEO CU GOLUL În sfârșit, Omrani! Francezul a marcat primul gol pentru FCSB + prima reușită după UN AN de așteptare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
pixelplus
pixelplus  •  28 Martie 2024, 09:22

Andrei Vlad, sigur ca dorinta ta este sa joci fotbal, sa aperi poarta echipei tale. Din pacate pentru tine sansa pe care ai avut-o nu s-a materializat in evolutiile asteptate de coechipieri si spectatori. Iti dau un exemplu despre doi portari legendari pe care i-a avut Steaua(CCA) in trecut. Este vorba de Ion Voinescu si Costica Toma. Ambii exceptionali. Rivalitate sportiva, prietenie in viata de de toate zilele. Doar ca pregatirea lor i-a facut sa-si castige locul in echipa. Asa ca in concluzie nu astepta sa gafeze sau sa se accidenteze Tranovanu. Antreneaza-te si dovedeste echipei tehnice ca azi esti mai bun decat el si-ti vei castiga locul de portar al echipei. Sanse sunt. Trebuie doar sa le vezi. Succes.

Mache
Mache  •  12 Decembrie 2022, 12:20

Sa joace la nuntă....nu cred că se bat echipele pe el. La fcsb a distrus multe speranțe . Papp de la Botoșani și cu tine sunteți cu evoluții oscilante

JimBeam40
JimBeam40  •  12 Decembrie 2022, 12:09
Postat de imgb pe 12 Decembrie 2022, 02:13

Pleaca repede Andrei !....Sigur o sa gasesti un patron care o sa te aprecieze ....ca talent ai ...cauta un patron cu un dictionar bogat !...deja ai pierdut mult timp !....

pai aici e mare lui problema..ca inca nu s a gasit acel patron

Vezi toate comentariile (14)
Comentează