FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cu garda pusă » Risto Radunovic știe ce o așteaptă pe FCSB la meciul cu Rapid: „Pentru ei e ultima șansă”

Risto Radunovic are 4 goluri și 6 pase decisive la FCSB în acest sezon
Risto Radunovic are 4 goluri și 6 pase decisive la FCSB în acest sezon

Articol de , - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 11:52 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 12:03

FCSB a învins-o pe Farul și s-a apropiat la două puncte de primul loc. Pentru vicecampioni urmează derby-ul din Giulești, cu Rapid. Risto Radunovic nu se bucură că-i prind pe giuleșteni într-un moment prost, ba chiar crede că vor da totul fiind ultima șansă de a mai spera la un loc pentru barajul de cupele europene. 

  • Rapid - FCSB se va juca duminică, 23 aprilie, la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de PrimaSport 1, DigiSport 1, OrangeSport 1.

„Nu e niciun avantaj că prindem Rapidul într-un moment rău. Derby-ul rămâne derby. Cu atât mai mult că au pierdut meciurile din ultima perioadă. E ultima lor șansă să prindă locul de play-off pentru Europa. Trebuie să câștigăm în Giulești”, a zis Risto Radunovic.

Risto Radunovic: „Farul, un proiect extraordinar”

FCSB a câștigat meciul cu Farul, 2-1, însă Risto Radunovic a fost impresionat de calitatea echipei lui Gheorghe Hagi. Muntenegreanul din defensiva roș-albaștrilor a avut numai cuvinte de laudă pentru proiectul de la Constanța: 

„Play-off-ul e echilibrat, fiecare adversar are calitate, sper să facem meciuri bune, cu suporterii în spate să câștigăm titlul. Farul și CFR sunt diferite, dar ambele sunt puternice. 

Cred totuși că Farul are mai multă calitate. Proiectul de acolo e excelent, e viitorul fotbalului românesc. Ultimele două meciuri Farul ne-a bătut. A fost o reacție bună, ne-am luat revanșa. Nu va fi ușor la retur, însă am arătat că avem calitate și putem bate pe oricine”, a mai zis Radunovic.

Lupta e strânsă, nimic nu e gata. Se joacă, deja e important următorul meci, cu Rapid. Cum și meciul cu Farul a fost cel mai important pentru noi până acum pentru a nu le pierde urma. Craiova și Clujul câștigaseră, eram obligați să batem.

- Risto Radunovic

Citește și:

Deian Sorescu a răspuns întrebării ”Te vezi la FCSB și la anul în ciuda criticilor?” » ”Să fiu sincer?”

Blat al Stelei cu Lăcătuș, Pițurcă și Dan Petrescu pe teren: „N-au vrut să piardă, dar ne-au ajutat să nu retrogradăm!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează