FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

Rivaldinho, pus în gardă: "Numărul 9 aduce și presiune!" + Cum pot schimba el și Dielna istoria gri a lui Dinamo

Rivaldinho Foto: fcdinamo.ro
Rivaldinho Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 00:00

Foștii golgeteri ai dinamoviștilor l-au avertizat pe Rivaldinho referitor la ceea ce-l așteaptă în Ștefan cel Mare.

"Rivaldinho trebuie să demonstreze că merită acel număr 9 pe care-l va purta. Cum spunea Cornel Dinu: «E ușor să iei tricoul, mai greu e să-l ții pe tine, să-l păstrezi!». Trebuie să tragă cu dinții. Dinamo a dat cei mai mulți golgeteri din România, e o statistică, nu sunt vorbe mari. Brazilianul să marcheze goluri, să-l vedem la treabă!", a spus Marius Niculae pentru GSP. Cum au comentat Claudiu Niculescu și Rodion Cămătaru venirea fiului celebrului Rivaldo la Dinamo puteți citi în ziarul de azi, la chioșcuri și în format digital!

Dinamo a perfectat până acum patru achiziții: iordanianul Bawab, francezul Dielna, brazilianul Rivaldinho și românul Bumba. Ultimul tocmai a fost prezentat ieri, după ce-a semnat cu bucureștenii până în 2020. Bawab e primul iordanian din istoria roș-albilor, fostul jucător al Craiovei și al Stelei debutând deja pentru "câini" în meciul cu Viitorul, 1-2.

Dinamo a mai avut jucători francezi și brazilieni, începând cu 2003, însă majoritatea au fost un fiasco pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Dielna și Rivaldinho trebuie să schimbe această imagine negativă. O analiză complexă puteți vedea în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2017, 11:25
Postat de vasglo pe 09 Februarie 2017, 10:50

E vorba si de bancruta frauduloasa! Firma care s-a ocupat cu insolventa ar fi "ascuns" bunuri si active in valoare de 18 milioane lei!.....

Ce nu cunosc nu mă bag, dar mă intreb ...cum de reprezentanții ANAF nu au sesizat o asemenea treabă !??? Nu ei au dat verdictul ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2017, 11:23
Postat de juliusmad pe 09 Februarie 2017, 10:49

doar ca in momentul ala erau cotate cu mult sub dinamo. asta cu bugetul este o scuza. si zurich avea buget de 10 ori mai mare decat Steaua si totusi....e o scuza :)

După meciul cu Dinamo, Harkov l-a vandut pe Tyson la Sahtior cu 10 milioane de euro !!! ..........Deci după părerea ta echipa asta era sub Dinamo ?!! . Metalist Harkov: Goriainov - Obradovici, Gueye, Torsiglieri, Barvinko - Torres, Cleiton Xavier - Sosa (Willian '78), Blanco (Edmar '57), Marlos (Taison '58) - Cristaldo.

vasglo
vasglo  •  09 Februarie 2017, 10:50
Postat de conasu_boeru pe 09 Februarie 2017, 10:44

Negoiță a participat la masa credală cu firmele lui, deci a absorbit prejudiciul ca să zic asa tot prin el , firmele rămand acum cu datorii dar a salvat clubul !

E vorba si de bancruta frauduloasa! Firma care s-a ocupat cu insolventa ar fi "ascuns" bunuri si active in valoare de 18 milioane lei!.....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează