FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Rivaldo și-a ales favorita! Ce echipă vede campioană în Liga 1: „Mă aștept la un play-off entuziasmant”

FCSB și CFR Cluj sunt principalele favorite la titlu în Liga 1 +41   FOTO
FCSB și CFR Cluj sunt principalele favorite la titlu în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 13:05 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 13:50

Brazilianul Rivaldo (48 de ani), fost Balon de Aur și campion mondial alături de „Selecao”, o vede pe CFR Cluj favorită la câștigarea Ligii 1 în acest sezon.

  • Rivaldo, ambasadorul casei de pariuri Betfair, s-a apropiat de fotbalul din România în 2017, atunci când fiul său, Rivaldinho, a ajuns la Dinamo. Ulterior, Rivaldinho a jucat și la Viitorul, care l-a transferat în 2020 în Polonia, la Cracovia.

CFR Cluj, campioană în ultimele 3 sezoane, pornește acest play-off de pe locul 2, după ce a încheiat sezonul regular la un punct în spatele celor de la FCSB. Totuși, Rivaldo crede că ardelenii vor recupera terenul pierdut în prima parte a campionatului și că se vor încununa campioni la finalul stagiunii. 

Rivaldo: „Cred că CFR Cluj este favorită”

„Formatul play-off-ului le ajută pe echipele care trebuie să recupereze puncte. Sunt 10 meciuri în plus de jucat, deci două meciuri cu fiecare rivală, așa că ele trebuie să se concentreze tare acum pentru că partidele vor decide în mai mare măsură cine devine campioană. 

Cred că CFR Cluj este favorită după ce a reușit să câștige și sezoanele precedente. FCSB și chiar și Craiova sunt în luptă și mă aștept la un play-off entuziasmant pentru a determina echipa campioană, dar Cluj este favorita în opinia mea”, a spus Rivaldo pentru Betfair.

Rivaldo: „Nu cred că va fi prea dificil ca Viitorul să evite retrogradarea”

Rivaldo a comentat și situația celor de la Viitorul, care au încheiat sezonul regular pe loc de baraj și care vor lupta pentru evitarea retrogradării sub Cătălin Anghel, noul antrenor al echipei. 

„Rezultatele slabe fac parte din fotbal și lucrurile nu decurg mereu conform planului. În cazul lui Viitorul vorbim despre un club tânăr, care mizează pe jucători tineri, așa că este firesc ca lucrurile să nu meargă bine uneori. Nu ar trebui să se îngrijoreze prea tare, fiindcă structura clubului este foarte bună și nu este nevoie de o schimbare radicală doar din cauză că două sezoane lucrurile nu au mers bine. 

Hagi știe asta și dacă va merge pe același drum echipa va reveni și va lupta pentru un loc în top 6 sezonul viitor. Pentru moment, Viitorul trebuie să evite retrogradarea, însă nu cred că va fi prea dificil”, a spus fostul mare fotbalist. 

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Mai multe știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu pune presiune pe doi jucători de la FCSB:„Trebuie să facă mai multe!”

Șoc în play-off » Finanțatorul anunță că s-ar retrage din fotbal: „Jur, mâine aș pleca”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
189254898748309
Claude SH  •  17 Aprilie 2021, 08:20

Dacă vor avea atitudine, vor lupta pana la ultima picătură, vor avea succes. CFR are pedigree de campioană și sincer nu FCSB e concurentul principal, tot CSU Craiova e echipa mai periculoasa. Probabil Fcsb după prima jumătate a play-off nu va mai conta în lupta pentru titlu

dodo001
dodo001  •  16 Aprilie 2021, 16:35
Postat de parpalache pe 16 Aprilie 2021, 16:03

Ce nu stie Rivaldo e ca CFR are de luptat cu o cooperativa cu 4 membri(asta numai in play off,ca per total are vreo 12)!Caracatitza becalista!Plus mafia arbitrilor si a oficialilor de la Liga si de la FRF!Plus „obiceiul”de a corupe jucatori de la rivale!

Chiar cu asa cooperativa, cand esti mai bun, esti mai bun, fara probleme te impui campion

parpalache
parpalache  •  16 Aprilie 2021, 16:03

Ce nu stie Rivaldo e ca CFR are de luptat cu o cooperativa cu 4 membri(asta numai in play off,ca per total are vreo 12)!Caracatitza becalista!Plus mafia arbitrilor si a oficialilor de la Liga si de la FRF!Plus „obiceiul”de a corupe jucatori de la rivale!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează