FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-1

Rivalii sar la gîtul Stelei: "Transferă arbitri, nu jucători! Să-i dea un tricou şi lui Dima" » UPDATE / Reghe răspunde: "Voi vorbiţi?"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 12:33

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a reacţionat astăzi după acuzele venite din partea rivalilor şi spune că Steaua nu este interesată de astfel de aspecte:  "Mi se pare foarte grav ceea ce spune domnul Negoiţă, nu mi se pare normal să spună aşa ceva. Este lipsă de respect. Nu îşi riscă cineva libertatea pentru un meci sau pentru a aranja asemenea lucruri. Ce trebuia să spun eu cînd Ţucudean face henţ şi trebuie să ia al doilea cartonaş galben?

Sau cînd Lazăr trebuia să primească cartonaş roşu clar la un cot în figură. Faza golului vine dintr-o fază lucrată de Lazăr care trebuia să fie deja afară", a explicat Reghecampf la televiziunea sportro.

*********

Steaua a fost avantajată de arbitrul Iulian Dima în deplasarea de ieri, cu Oţelul Galaţi, "centralul" neacordînd un penalty pentru gazde şi un cartonaş roşu pentru Pintilii.

Rivalii au luat foc, iar dinamovistul Ionuţ Negoiţă a fost acid la adresa Stelei: "Se merge pe al 25-lea titlu, dacă trebuie, trebuie, ce să facem? Eu tot am început să caut jucători pentru partea a doua, dar Steaua a început să transfere arbitri.

Să-i dea un tricou şi arbitrului Dima. Să văd ce număr o să-i dea", a tunat acţionatul dinamovist la televiziunea sportro.

Şi Adrian Porumboiu susţine că Dima a greşit grav: "Au fost niste faulturi in prima repriza la care, in mod inexplicabil, nu a intervenit cu nico sanctiune disciplinara. Niste faulturi din spate atat de evidente... nu stiu ce a fost in mintea lui. Oricum, nu poţi să-i impuţi altceva decât măsurile disciplinare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (252)
iosonoforte
iosonoforte  •  10 Decembrie 2013, 19:24
Postat de polistul68 pe 09 Decembrie 2013, 23:58

Prietene, Steaua e cap de serie, ajunge in grupe si..acolo aduna recorduri negative..sa stgea naibi acasa, sa-si faca echipa, si cind paote, sa iasa in Europa...e ca si cum ai primi un Ferarri, dar esti prea prost, si nus ti sa-l conduci..si cum iesi pe strada, faci accidenta..dar tu tot contunui sa iesi..stai, invata, si apoi...iesi in lume. dar la noi, nu conteaza sa suntem zero..conteaza ca suntem acolo.

problema este ca conducerea,dupa ce a vandut doi jucatori cheie a echipei si au facut transferuri nu prea bune,le-au promis jucatorilor ca vor reusi sa prinda locul 1 in grupe chiar daca echipa in realitate nu putea..eu leas fi spus jucatorilor doar sa stranga cate puncte reuseau si asa nu se demoralizau asa cum sunt acum..pt o echipa romaneasca,ca sa ajunga macar pe locul 3 intro grupa de CL trebuie sa gandeasca asa..

iosonoforte
iosonoforte  •  10 Decembrie 2013, 19:18
Postat de rossonero9 pe 10 Decembrie 2013, 00:06

Ce-mi plac suporterii astia de internet cu iz ovin care vin ei si incearca sa faca calcule doar, doar sa-si demonstreze in sinea lor ca CSKA nu e o mizerie si de fapt este un complot la adresa lor. Bai mizeriilor, cat va mai indura pamantul ma? Sunteti jalnici, prefer orice echipa din Romania sa castige campionatul decat voi, scursurilor!!! Petrolul, Timisoara, Craiova... astea sunt echipe cu suporteri adevarati, care si-au iubit mereu echipa, la bine si la greu! Voi ati venit 15.000 la meci cu Schalke in Champions league, bine ca umpleti stadionul cu Brasovul si cu Larnaca, n-aveti nicio treaba cu fenomenul, spiritul de turma va caracterizeaza!!

din pacate ai dreptate...sunt putini suporteri adevarati a stelei la ora asta... personal eu ma vad printre acestia..eu tin cu steaua la bine si la greu...pacat ca nu sunt destul de aproape de echipa mea favorita (locuiesc in itala)

6.6.6
6.6.6  •  10 Decembrie 2013, 05:05

esti cam prostalau mai dle reghen-camp... de taica, esti fotbalist iar capul l-ai folosit doar sa lovesti mingea... si bubui de prostie... de ce? de ce nu?

Vezi toate comentariile (252)
Comentează