FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Robert Niță, glumă deplasată la adresa lui Ionuț Chirilă: „Primele rezultate pozitive la Clinceni vor fi ale testelor PCR!”

Robert Niță
Robert Niță

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 12:03 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 12:27

Fostul atacant Robert Niță (44 de ani) este autorul unei glume deplasate la adresa lui Ionuț Chirilă (55), antrenorul de la Academica Clinceni. 

Robert Niță își continuă războiul cu Ionuț Chirilă. Ultimul episod s-a consumat în această dimineață, la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia fostul atacant a comentat situația antrenorului. Gazeta a dezvăluit astăzi că Ionuț Chirilă ar putea fi demis curând de la cârma echipei. 

În plus, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, i-a oferit un ultimatum lui Chirilă: „Dacă nu apar rezultate în următoarele 3 etape, nu o să avem răbdare”.

Robert Niță: „Primele rezultate pozitive de la Clinceni vor fi ale testelor PCR!”

Robert Niță nu crede că echipa lui Chirilă poate obține rezultate pozitive în următoarele meciuri, cu UTA, Gaz Metan și Rapid. El a făcut o glumă deplasată, având în vedere situația epidemiologică din România, spunând că primele rezultate pozitive care vor apărea la Clinceni vor fi cele ale unor teste pentru COVID-19.

„Mă gândeam acum la programul Clinceniului și la cele 9 puncte puse în joc și nu pot să închei fără o remarcă. (Ionuț Chirilă) este un idol pentru mine, sper să nu am dreptate, dar cred că primele rezultate pozitive la Clinceni vor fi, ferească Dumnezeu!, ale testelor PCR. Baftă domnului Capello, să ne auzim sănătoși”, a declarat Niță.

Situație dramatică în România 

În România, daunele produse de COVID-19 sunt dramatice. Bilanțul provizoriu de astăzi, 21 octombrie, înștiințează că în ultimele 24 de ore au murit 448 de persoane infectate cu COVID-19, iar alte 16.110 au fost depistate pozitiv.

În total, de la începutul pandemiei, COVID-19 a răpus 43.487 persoane în România.

În aceste condiții, președintele Klaus Iohannis a anunțat restricții noi, care vor intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

Pe scurt: masca redevine obligatorie peste tot, în timp ce școlile vor fi închise în următoarele două săptămâni, timp în care elevii vor avea o „vacanță” forțată. Măsura e valabilă pentru ciclul primar, gimnaziu și liceu.

De asemenea, președintele a anunțat că persoanele nevaccinate vor avea cele mai mult de suferit după lista integrală a restricțiilor care va fi decisă de Guvern și publicată cel târziu vineri.

Citește și: 

Încă una cu Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!

Mircea Rednic s-a răzgândit și bagă mâna în buzunar! Ce pregătește pentru jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează