FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO „Ne gândim fără să vrem și la asta” » Robert Niță ridică un semn de întrebare, după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico

Robert Niță a cucerit patru trofee în tricoul Rapidului
Robert Niță a cucerit patru trofee în tricoul Rapidului

Articol de , , - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 17:42 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 11:58

Robert Niță, 46 de ani, fost atacant la Rapid, a analizat implicațiile plecării lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Campion cu alb-vișiniii în 2003, Niță a vorbit și despre campania de transferuri a giuleștenilor, mărturisind că așteptările sale sunt „conforme cu investițiile”.

Referindu-se la subiectul momentului în fotbalul românesc, mutarea lui Horațiu Moldovan în LaLiga, Niță a atras atenția asupra riscului care pândește naționala odată cu transferul rapidistului la Atletico, acolo unde îl va avea concurent pe post pe Jan Oblak.

Cu 6 luni înainte de EURO, Moldovan, decisiv în campania de calificare din 2023, nu mai e sigur de locul de titular, un detaliu care i-ar putea provoca bătăi de cap lui Edi Iordănescu, după cum observă și Robert Niță. 

Ionel Ganea a observat un detaliu în Rapid - FCU Craiova 4-3: „E treaba lui Bergodi să rezolve”
Rapid
Ionel Ganea a observat un detaliu în Rapid - FCU Craiova 4-3: „E treaba lui Bergodi să rezolve”

Robert Niță, după ce transferul lui Moldovan la Atletico a devenit o certitudine: „Ne gândim fără să vrem și la națională”

„Moldovan face un pas într-un campionat important, e în Top 3 din Europa, nu putem decât să fim mândri că un astfel de jucător pleacă de la Rapid. 

Sper că va confirma acolo, că va apăra, pentru că ne gândim fără să vrem și la echipa națională. Indiferent de suma primită în schimbul lui, pierderea se va simți (n.r. - la Rapid)! Să sperăm că cel care vine o să se ridice în cel mai scurt timp la nivelul lui Moldovan”. 

„Ne gândim fără să vrem și la asta” » Robert Niță ridică un semn de întrebare, după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico
Horațiu Moldovan se numără printre fotbaliștii în vogă ai României / Sursă foto: Imago Images

Niță a continuat:

„Oferta e surprinzătoare prin prisma numelui, fiindcă vine de la Atletico Madrid. Indiferent cât de bun e, indiferent că e titularul naționalei, cred că nu mulți se așteptau să ajungă la un club de talia lui Atletico. 

E îmbucurător că jucătorii români încep să fie căutați de echipe de top și că au cotă. De acum încolo, depinde ce vor face acolo cei care pleacă, să vedem dacă vor fi deschizători de drumuri și pentru alți jucători din România”, a afirmat Niță, prezent vineri seara la „thriller-ul” Rapid - FCU Craiova 4-3.

Așteptările sunt conforme cu investițiile, am văzut ce jucători au fost aduși și care au fost sumele cheltuite, sper să confirme.

- Robert Niță, despre transferurile Rapidului

Citește și alte știri despre Rapid: 

Un idol al Rapidului, mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Pe el l-aș aduce în locul lui Horațiu Moldovan”

VIDEO Cum și-a mobilizat Cristi Săpunaru colegii » Discursul de la Rapid - FCU Craiova: „Atât vă cer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  21 Ianuarie 2024, 04:12

Moldovan a acceptat sa fie rezerva de lux , ca Lobont la Roma, asa ca ce atitea discutii ?!

cirus11
cirus11  •  20 Ianuarie 2024, 18:27

Pai Moldovan e sigur de postul de rezerva acolo. Bineinteles ca nu putea refuza dar pt Nationala nu e bine... oricum tot el o sa fie in poarta la euro pt ca Edi e superstitios

Vezi toate comentariile (2)
Comentează