FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un idol al Rapidului, mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Pe el l-aș aduce în locul lui Horațiu Moldovan”

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 12:34 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 13:07

Rapid îl va pierde pe Horațiu Moldovan (26 de ani), care va pleca la Atletico Madrid pentru 800.000 de euro, iar giuleștenii caută să transfere cât mai repede un portar.

„Va veni un portar de mare calitate în locul lui”, a anunțat Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului. Clubul îi mai are în lot pe Virgil Drăghia (33 de ani) și George Ungureanu (16 ani). 

Pe lista Rapidului se află Roland Niczuly (28 de ani, Sepsi), Mihai Popa (23 de ani, Torino) și Silviu Lung jr (34 de ani, Poli Iași). Iar Ovidiu Herea, fost mijlocaș la Rapid, e de părere că giuleștenii ar trebui să-l transfere pe ultimul.

Pleacă în Premier League! Doar un rival pentru Horațiu Moldovan la Atletico Madrid
ATLETICO MADRID
Pleacă în Premier League! Doar un rival pentru Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Silviu Lung jr e văzut ca varianta ideală pentru Rapid

Eu l-aș alege pe Silviu Lung pentru experiența pe care o are. A trecut prin multe vestiare, s-ar acomoda. S-ar integra mult mai repede la Rapid”, a spus Ovidiu Herea la OrangeSport.

Lung jr e aproape de Rapid

„Fără să intru în detalii, pot spune că ni l-am dorit (n.r. - pe Lung jr). Nu știu, vom vedea ”, a afirmat Victor Angelescu la „DigiSport Special”.

Miercuri, GSP.ro v-a informat că Rapid a demarat discuții cu Poli Iași și cu Sepsi, pentru aducerea fie a lui Silviu Lung Junior (34 ani), fie a lui Roland Niczuly (28 ani).

Cele mai mari șanse le are Lung jr, care a intrat deja în ultimele 6 luni de contract cu moldovenii. Probabil cei de la Iași vor accepta oferta Rapidului, de 100.000 de euro, pentru un jucător pe care altfel l-ar putea pierde gratis din vară. Lui Silviu Lung, Rapid ar urma să-i ofere un contract pentru două sezoane și jumătate.

De-a lungul carierei, Lung Jr a mai jucat la Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, Kayserispor și Al Raed. Cu Poli Iași a semnat în vară și a adunat 13 meciuri.

VIDEO Horațiu Moldovan: „Mi-am dat acordul pentru noua echipă”

Citește mai multe știri din Superligă:

Gică Craioveanu despre transferul lui Moldovan la Atletico » Ce șanse îi dă să joace în fața lui Oblak: „În perspectiva EURO e un pas înapoi”
RAPID
Gică Craioveanu despre transferul lui Moldovan la Atletico » Ce șanse îi dă să joace în fața lui Oblak: „În perspectiva EURO e un pas înapoi”
Probleme pentru Rapid: un titular a acuzat probleme medicale » Ce spune Bergodi
RAPID - FCU CRAIOVA 4-3
Probleme pentru Rapid: un titular a acuzat probleme medicale » Ce spune Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  20 Ianuarie 2024, 16:27

Vorbim de acelasi Silviu Lung care a primit 6 boabe Vineri,unu intre picioare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează