FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Ce spune Roberto Mancini despre Andrea Compagno după ce l-a convocat la națională: „Îl urmăresc de doi ani”

Roberto Mancini // FOTO: Imago
Roberto Mancini // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 12:43 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 13:49

Roberto Mancini, selecționerul Italiei, a vorbit despre problemele pe care echipa le are în atac și despre Andrea Compagno (26 de ani), jucătorul de la FCSB fiind pe lista preliminară pentru meciurile cu Anglia (23 martie) și Malta (26 martie), din preliminariile EURO 2024. 

Antrenorul care a câștigat EURO 2020 a făcut o radiografie a atacanților pe care se poate baza în primele partide din preliminarii și spune că este atent la evoluțiile lui Andrea Compagno de doi ani. 

Leo Strizu, devastator: „Ce vrea să facă MM Stoica la FCSB făcea și Fane Spoitoru prin pușcărie!” » Totul despre umilințele trăite la echipă
FCSB
Leo Strizu, devastator: „Ce vrea să facă MM Stoica la FCSB făcea și Fane Spoitoru prin pușcărie!” » Totul despre umilințele trăite la echipă

Ce spune Roberto Mancini despre Andrea Compagno 

Pe Compagno îl urmăresc de doi ani. Știu că joacă mereu și chiar dă goluri”, a spus Mancini pentru Gazzetta dello Sport.

Acesta a continuat: „În atac avem probleme, dar nu pentru că nu avem jucători de valoare. Cei care trebuie să joace, nu o fac. Lui Zaniolo, când a plecat la Galatasaray, i-am spus că pentru noi e important să joace cât mai mult. Am speranțe că Moise Kean va juca din ce în ce mai bine și sper ca Raspadori să se recupereze cât mai repede”.

Gazzeta dello Sport: „Compagno, povestea continuă: Din serie D în naționala Italiei” 

Andrea Compagno (26 de ani) face furori și în presa italiană după ce a fost convocat pe lista preliminară a Squadrei Azzura. Gazzetta dello Sport i-a făcut un scurt portret. 

 24de goluri a marcat Compagno în 2022, în toate competițiile. Immobile, titularul de drept al naționalei Italiei, a marcat 22 de goluri anul trecut

„BOMBARDIERUL- Atacantul de la Palermo, în vârstă de 26 de ani, a ajuns în România la Craiova în 2020 după o carieră care nu depășise Serie D. Apoi a  făcut furori pentru că a fost atacantul italian cu cele mai multe goluri în 2022. După doi ani la Craiova a semnat cu Steaua București alături de care a debutat și în Conference League. 

Cu 1,94 înălțime și părul lung asemenea lui Cavani, i se spune El Matador. Anul acesta a marcat 12 goluri în 22 de meciuri în campionatul României și Conference League”, a scris Gazzetta dello Sport.

CV-ul lui Andrea Compagno

  • A fost crescut de Catania
  • În Italia a jucat în eșaloanele inferioare pentru Pinerolo, Argentina, Borgosesia și Nuorese
  • În 2020 FCU Craiova l-a adus de la Tre Fiori din San Marino
  • 26 de goluri a înscris pentru FCU Craiova în 61 de jocuri
  • 16 goluri în 24 de partide a înscris până acum în acest sezon de Superligă

VIDEO Dan Petrescu, surprins de convocarea lui Compagno la naționala Italiei: „Nu mă așteptam, dar merită”

Citește și: 

Ce performanță! Florin Niță și Radu Drăgușin, incluși în echipa etapei în Cehia și Serie B

O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
19sevilla86
19sevilla86  •  08 Martie 2023, 15:18

Gazzetta dello Sport arata inca o data ce inseamna sa fi ziar profesionist, credibil, intr-o tara democratica, unde presa este cu adevarat libera si spune clar, fara urma de dubii, despre Compagno ca este atacantul Stelei Bucuresti! Asta o spun si alte ziare prestigioase precum L"Equipe, Bild, AS, cand se refera la Steaua, dar o neaga, o ascunde, presa sportiva romaneasca de teama ultimei cazarmi sportive bolsevice din lume, CSA si de frica cenzurii sovietoide exercitate de CNA! Dar escamotarea adevarului si favorizarea unor amintiri urate ale trecutului totalitar sovietic, cu ale sale cazarmi sportive CSA si CS Dinamo, nu mai poate dura mult nici in Romania, ramasa ultima reduta a sportului militarizat stalinist din lumea democratica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează