FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zapata este aproape de Konyaspor! Turcii negociază cu oficialii Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Anunţat de Steaua că nu va mai continua în Ghencea şi din sezonul viitor, Robinson Zapata are mai nou varianta Konyaspor, grupare care s-a interesat recent de serviciile sale.

Ofertat şi de Astra Ploieşti, Zapata ar putea să aleagă în cele din urmă propunerea turcilor, care îi propun un contract mai tentant din punct de vedere financiar. Conform presei din Turcia, columbianul şi-a dat acordul pentru a ajunge la Konya, urmînd ca cele două cluburi să se înţeleagă asupra sumei de transfer.

Adus în Ghencea de Gheorghe Hagi în 2007, Robinson Zapata, 32 de ani, nu a făcut deplasarea alături de lotul Stelei în cantonamentul din Austria şi a fost declarat disponibil de conducerea roş-albaştrilor.

Nou-promovată în prima ligă, Konyaspor vrea să se întărească pentru a nu avea probleme cu retrogradarea în stagiunea următoare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
felicianita76
felicianita76  •  27 Iunie 2010, 23:08

Ma bucur pt el, dar mi se rupe inima pt poarta Stelei....Nu sunt departe meciurile in care isi va blestema zilele Piturca pt decizia luata...sau poate chiar o face, avand in vedere ca i-a adus coleg de umblat prin cluburi lui Toja. Sper ca poarta va ramene totusi pe mainele lui Tatarusanu, altfel riscam sa ne luptam pt evitarea retrogradarii cu noua achizitie....A!....Ma intreb de ce oare nu a fost folosit Razvan Stanca in primul meci din Austria??!!...Cred stie Capatos...sau Piti....

chevanton
chevanton  •  26 Iunie 2010, 20:09

nu cred ca renuntza la Zapata asa repede...e un portar foarte bun si iubit in Ghencea cu tot cu gafele lui...ar fii pacat sa-l dea :(

ssebi
ssebi  •  26 Iunie 2010, 19:10

Sa il dea cat mai rapid nu e un jucator sigur ... scoate cand e de gol dar si primeste gol cand nu trebe chiar de prea multe ori.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează