FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

foto Gafă majoră a portarului care se cerea la națională » Cum a luat gol Niczuly în meciul cu Rapid

Niczuly gafează decisiv în Sepsi - Rapid, iar Sefer marchează/ foto: captură Orange Sport +10   FOTO
Niczuly gafează decisiv în Sepsi - Rapid, iar Sefer marchează/ foto: captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 22:25 / Actualizat sambata, 27 august 2022 22:41

Sepsi - Rapid, în etapa #7 din Liga 1. Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, a făcut o gafă imensă la scorul de 1-0 pentru echipa sa.

Antonio Sefer a profitat de gafa portarului și a trimis mingea în poarta goală, cu capul, pentru 1-1. A fost al treilea gol al lui Sfere în acest sezon, după „dubla” din meciul cu FC Argeș (2-1)

+6 FOTO

Niczuly, gafă imensă în Sepsi - Rapid

După ce Sepsi a deschis scorul în minutul 27, prin Rondon, dintr-un penalty provocat de Sefer, Niczuly i-a băgat pe rapidiști în meci. 

Portarul covăsnenilor a ratat mingea la o centrare venită din partea dreaptă, de la Ioniță, și deviată de Ștefănescu. El a plonjat încercând să boxeze, dar doar a șters mingea, care a ajuns pe capul lui Sefer. Mijlocașul Rapidului a profitat și a marcat.

Sepsi - Rapid, întrerupt 6 minute pentru o decizie de arbitraj crucială » De ce a intervenit VAR
Sepsi - Rapid
Sepsi - Rapid, întrerupt 6 minute pentru o decizie de arbitraj crucială » De ce a intervenit VAR

Niczuly se cerea la națională în mai

În mai, înaintea meciurilor naționalei din Liga Națiunilor, Roland Niczuly se declara dezamăgit că „nu a primit niciun semn” din partea selecționerului Edi Iordănescu. Portarul lui Sepsi avertiza că ar accepta o convocare la naționala Ungariei.

„Consider că am făcut un sezon bun și nu am primit niciun semn de la naționala României. Prima opțiune este România, dar dacă ar veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza. Dacă nu sunt dorit în țară, unde îmi doresc să ajung la națională, voi merge în altă parte”, a spus Niczuly.

Derby în tribune la Sepsi - Rapid: „Ria, ria, Ungaria!” vs. „România, România!”
Sepsi - Rapid
Derby în tribune la Sepsi - Rapid: „Ria, ria, Ungaria!” vs. „România, România!”
Nae Constantin, după egalul cu Mioveni: „Am intrat pe vârfuri” + Tamaș: „Trist. Puteam aborda altfel meciul”
PETROLUL - MIOVENI 0-0
Nae Constantin, după egalul cu Mioveni: „Am intrat pe vârfuri” + Tamaș: „Trist. Puteam aborda altfel meciul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nagy10
nagy10  •  28 August 2022, 17:10

Cele mai mari gafe le-a făcut cu Rapidul. Nu e prima gafă, ciudat nu? La golul doi Began probabil ar fi prins mingea sau o respingea peste bară. Păcat de Began că stă și se pierde aici la noi.

zorrozabal
zorrozabal  •  28 August 2022, 12:29

„S-a cerut la naționala”?!Nț nț nț!Pai el nu știe ca toate„cererile la naționala”se aproba numai de tovarașul Becali?!

gigimarga2
gigimarga2  •  28 August 2022, 07:53

,,Gafa majora" ma voi chiar ati luat o razna. Pai asta e gafă majora . Înteleg ca nu va place Niczuly dar chiar asa .? Omul are alte probleme, are statut privilegiat la Sepsi , tati e sponsor , e maghiar , dar terminati cu prostiile , auzi la ei ,o respingere un pic cam neinspirata , iar voi o cataligati ca ,,gafa majoră" . Doamne câta incompetență !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează