FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - MIOVENI 0-0

foto Nae Constantin, după egalul cu Mioveni: „Am intrat pe vârfuri” + Tamaș: „Trist. Puteam aborda altfel meciul”

Nae Constantin și Flavius Stoican/ foto Imago Images +7   FOTO
Nae Constantin și Flavius Stoican/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 21:39 / Actualizat sambata, 27 august 2022 21:53

Petrolul - Mioveni 0-0, în etapa #7 din Liga 1. Nae Constantin, antrenorul ploieștenilor, consieră că elevii săi „au intrat pe vârfuri”, după victoriile din ultimele 3 etape.

„Ar trebui să fim mulțumiți, au avut mai multe ocazii. Am făcut multe greșeli. Până la urmă e un punct câștigat. Am pregătit altfel meciul, dar jocul ne-a dus unde ne-a dus. Cred că am intrat puțin pe vârfuri. Eu le-am zis să nu facem asta, probabil nu am fost suficient de convingător. 

Decizie la limită în Petrolul - Mioveni » Arbitrul asistent, confirmat de VAR
PETROLUL - MIOVENI
Decizie la limită în Petrolul - Mioveni » Arbitrul asistent, confirmat de VAR

Ceva pozitiv e că nu am luat gol. E al 4-lea meci fără gol primit, e un punct de plecare. Dar vor mai fi meciuri din acestea. Trebuie măcar pe cele de acasă să le câștigăm Greșelile mari au fost la linia de fund, asta le-a permis lor să aibă ocazii”, a spus Nae Constantin, la Orange Sport.

Gabi Tamaș: „Puteam aborda altfel meciul”

Gabi Tamaș, fundașul Petrolului, a împlinit azi 20 de ani de la debutul în Liga 1 și a declarat că speră să mai continue pentru încă minimum două sezoane.

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+2 FOTO

„Mă simt bine, sunt fericit că încă mai joc fotbal după 20 de ani. Sper să mă ajute picioarele să mai joc doi-trei ani. Eu sunt mulțumit că n-am pierdut. Ca și apărător, sunt mulțumit. Trist e că se poate mai mult, puteam aborda altfel meciul. 

Puteam avea mai multe ocazii. Ei dau semne că se poate. A fost ok că nu am pierdut, dar păcat că nu am ajuns pe primul loc. E un lucru pozitiv că nu am pierdut, dar păcat că nu am câștigat acasă”, a declarat Gabi Tamaș.

Ce a spus Stoican după debutul la Mioveni

Flaviu Stoican s-a aflat la debutul pe banca lui CS Mioveni și s-a arătat satisfăcut de jocul și de rezultatul din meciul cu Petrolul.

„Sunt mulțumit pentru atitudine. Puteam să câștigăm acest meci. Dacă eram puțin mai atenți la finalizare. A fost un joc echilibrat, cu o echipă care pune probleme echipelor de play-off. E un punct câștigat. Ei trebuie să conștientizeze că se poate și mai mult. 

Blănaru și Buziuc au făcut risipă de efort, au creat ocazii, au șutat la poartă. Au jucat bine, mai ales la ce fundași are Petrolul, și aici mă refer la Tamaș. E incredibil acest băiat. Pe final a avut acele șuturi, chiar dacă nu au fost cadrate, ați văzut cum îl aclama și publicul”, a spus Stoican.

A fost un moment interpretat. A trecut și nu vreau să vorbesc despre asta. Un moment de joc care a fost reinterpretat de foarte multe ori. Mai multe nu vreau să zic

- Robert Vâlceanu, portarul Petrolului, după gestul rasist de la meciul cu FCU Craiova

Inacceptabil! Portarul Petrolului, înjurătură rasistă la adresa lui Sidibe » „Mi-e greu să spun ce aș face cu un astfel de om dacă aș fi antrenor”
FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1
Inacceptabil! Portarul Petrolului, înjurătură rasistă la adresa lui Sidibe » „Mi-e greu să spun ce aș face cu un astfel de om dacă aș fi antrenor”

Am avut un nou suflu, ocazii multe. Meritam victoria. Trebuie să îi mulțumit domnului Pelici, a lucrat doi ani aici. Acum e un nou început. Atât eu, cât și echipa avem nevoie de gol. Am avut un joc bun, ocazii multe față de Petrolul. 

Când e un antrenor nou, fiecare vrea să demonstreze, să arate că vrea să joace. 

Vine un meci cu UTA care e în creștere, are echipă bună. Pentru noi toate meciurile vor fi grele, dar dacă vom juca așa, vom pune probleme.

- Liviu Antal, atacant CS Mioveni

Citește și:

Sepsi - Rapid, meci tare în SuperLigă » Echipele de start

Până la urmă se face! Vine să ia titlul în Liga 1 atacantul remarcat la Benfica: „Ne-am înțeles”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  28 August 2022, 15:42
Postat de Mandpv64 pe 28 August 2022, 13:53

Doar cu proștii "mearsă"....

Pregatiti-va de retrogradare cu autobaza voastra

Mandpv64
Mandpv64  •  28 August 2022, 13:53
Postat de FCUCraiova pe 27 August 2022, 23:05

Ha ha ha aloo autobaza nu merge pai ce facurati bre nu mearsa 1-0

Doar cu proștii "mearsă"....

FCUCraiova
FCUCraiova  •  27 August 2022, 23:05

Ha ha ha aloo autobaza nu merge pai ce facurati bre nu mearsa 1-0

Vezi toate comentariile (3)
Comentează