FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Până la urmă se face » Atacantul remarcat la Benfica vine să ia titlul în Liga 1: „Ne-am înțeles”

Ze Gomes, în roșu // FOTO: Imago
Ze Gomes, în roșu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2022 19:45 / Actualizat sambata, 27 august 2022 23:19

CFR Cluj a bătut palma cu atacantul portughez Ze Gomes (23 de ani), iar contractul urmează să fie parafat zilele viitoare, susține conducerea „feroviarilor”.

După accidentarea lui Debeljuh, campioana și-a propus să întărească ofensiva, iar în atenția clujenilor a intrat Jose Ze Gomes, un fotbalist crescut de Benfica, care a evoluat ultima dată pentru italienii de la Seregno, în Serie D.

Dan Petrescu, decizie radicală înaintea meciului cu Farul: „Îi schimb pe toți! Este infernal!”
CFR Cluj - Farul
Dan Petrescu, decizie radicală înaintea meciului cu Farul: „Îi schimb pe toți! Este infernal!”

Ze Gomes, foarte aproape de CFR Cluj

Deși a existat informația că Ze Gomes are probleme fizice și din această cauză transferul în Gruia ar fi picat, conducerea CFR-ului a precizat pentru GSP.ro că mutarea are șanse foarte mari să se realizeze. 

Ne-am înțeles cu jucătorul, n-au fost probleme la vizita medicală, credem că se va rezolva totul în câteva zile, mai trebuie doar să vină niște acte de la Federația Italiană”, a precizat un oficial al ardelenilor.

Jurnalistul italian Luca Bendoni a dezvăluit și detalii de la negocieri: „Contract pe 3 ani, în ultimul sezon jucătorul va încasa mai mult de 100.000 de euro”.

Ze Gomes a evoluat pentru naționalele U15, U16, U17, U19 și U20 ale Portugaliei. Este crescut la academia celor de la Benfica, echipă de care s-a despărțit definitiv în februarie 2021, când semna cu Cernomoreț, Bulgaria. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Portimonense și la Legia Gdansk.

În sezonul trecut, Ze Gomes a reușit 3 goluri în 13 partide jucate la Seregno. Cu Debeljuh pe tușă, Dan Petrescu are 5 atacanți la dispoziție: Cephas Malele, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, plus Daniel Birligea și Sergiu Buș, ultimii doi proaspăt reveniți după accidentări. 

200.000 de euroeste cota lui Ze Gomes, potrivit Transfermarkt

Dan Petrescu, revoltat de ce pățește pe stadioanele din România: „Trebuie arestați”

Program Conference League: când joacă FCSB și CFR Cluj meciurile din grupe » Roș-albaștrii merg la Londra încă din prima etapă!
PROGRAM
Program Conference League: când joacă FCSB și CFR Cluj meciurile din grupe » Roș-albaștrii merg la Londra încă din prima etapă!
Victor Pițurcă a comentat componența grupelor Conference League: „West Ham sunt prietenii noștri, i-a bătut Șumudică pe unde i-a prins” + „CFR nu mai e ce a fost”
fcsb & cfr
Victor Pițurcă a comentat componența grupelor Conference League: „West Ham sunt prietenii noștri, i-a bătut Șumudică pe unde i-a prins” + „CFR nu mai e ce a fost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andrei1234567
andrei1234567  •  28 August 2022, 18:51

Oricum si cu 7 atacanti cat are acum la dispozitie Dan Petrescu tot mizerie o sa joace! Poate ii vine mintea la cap, se vindeca de nebuneala si ia inima in dinti sa joace ofensiv, curajos, cum ar face o "campioana".

steauaefcsb
steauaefcsb  •  28 August 2022, 11:59
Postat de Catalynn__ pe 27 August 2022, 21:58

Pai domnul venit din campionatul din San Marino, pe care ne-a jjijji a dat și ce mai rămase din castingul financiar al calificării in grupele CfL, cum e!? :-))) Din judeteanul Italiei tocmai s-a întors Rusescu. S-a făcut de ras azi la Iași … Ambii însă au fost prezentați ca mati câstiguri pt atacurile FC fcsb respectiv Concordia. Aici însă remarc o tristețe grea ca acest transfer pare ca se realizează … Oare de ce!? :-)))

De prost ce esti,ca te trezesti in fiecare zi cu gandul la Gihi si nu mai ai o viata! Nu te-ai saturat ma,sa fii prostul forumului? Toata ziua numai Becali si Becali si Becali,atat de prost esti!

vasileroaita
vasileroaita  •  28 August 2022, 01:57

Piovaccari, Cordea și Compagno au venit din Serie C și chiar mai de jos! Ce fotbal avem noi, dacă aceștia s-au dovedit cei mai buni jucători din istoria echipelor la care au ajuns?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează