Comentarii (33)

andrei.33  •  26 Iunie 2019, 08:20

Samsarul tot samsar. Intre Hagi si Becali nu e nici o diferență aici. Ambii se bucură de semifinala fiindca le creste cota jucătorilor.

fara_pista  •  26 Iunie 2019, 07:09

Am citit și eu comentariile super-cunoscătorilor de pe-aici și era să-mi cadă tableta din mână... Hai, cu fanii echipei de pe locul 9, sau cei ai echipei cavalerului de Malta, mai treacă-meargă, dar văd că prețul corect (!!!) îl fixează unul de sub Grant, obișnuit al diviziilor inferioare. Messi cât face, poate-l cumpără Primăria sectorului 1...

marcelclujnapoca  •  25 Iunie 2019, 23:08
Postat de marcelclujnapoca pe 25 Iunie 2019, 23:06

ii blestem pe cei care il mai jignesc pe Hagi si pe fiul lui in numele poporului Roman ! ! ! fac asta public sa stie oamenii de unde li se trag problemele !!!

in special pe cei cu numele de ervin , istvan si derivatele .....

marcelclujnapoca  •  25 Iunie 2019, 23:06

ii blestem pe cei care il mai jignesc pe Hagi si pe fiul lui in numele poporului Roman ! ! ! fac asta public sa stie oamenii de unde li se trag problemele !!!

dakesis  •  25 Iunie 2019, 22:59
Postat de vlad_fcbh pe 25 Iunie 2019, 19:36

Semifinalisti!? La ce turneu este asta... Acuma sa nu ne laudam prea tare, dar aici ai trecut de grupe si joci direct semifinala... Daca jucau optimi, sferturi... mai puteai sa te lauzi... Si vad ca nimeni nu mai zice, dintre jucatorii englezi de baza, unii au refuzat nationala pt turneul asta, ca sa aiba mai multa vacanta si apoi sa se pregateasca cu echipa de club. Exact la fel a gandit si Ajax cu Razvan Marin... Dar noi incepem sa ne laudam cu orice succes, acuma la cat de putine victorii avem, noi chiar ne bucuram si cu succesele astea... Dar ne vom trezi la realitate dupa acest Euro de tineret, cand echipele romanesti de club, vor fi eliminate in fazele preliminare ale cupelor europene.

exact, a sta spun si eu. De curand s-a jucat Mondialul U20. Sunt cateva turnee finale pe an. Ajungem si noi la unul si urla comentatorii de parca le-a nascut nevasta. Comentatorii de la sky din Anglia se mirau de ce se bucura romanii asa, ca pt ai lor e doar un turneu de pregatire. Ei se uita la long-term, la linia de finish care este Campionatul Mondial al echipelor mari. E ca si cum ai avea de alergat 3000 de metri si ai incepe sa sari in sus de bucurie ca esti in fata dupa doua ture de stadion:)

Ervin Elias  •  25 Iunie 2019, 22:14

Hagi a luat-o rău razna cu apucături de mare în toate ;pe spinarea fiului său ,devenit cam cu tupeu la arbitrii pe umerii îngâmfatullui Hagi.......atenție că o dați cotită rău și poporul român e mult mai demn decât credeți voi doi că vă suportă mult cu asemenea bâțâieli de maidan.

antalmihai  •  25 Iunie 2019, 22:04
Postat de antalmihai pe 25 Iunie 2019, 22:02

Rotaru ia dat, dar nu i merita nici pe aia!

sa nu i mai cada telefonul la ingimfatu asta , pentru umflatii lui. Parerea mea ca pitu e un jucator de viitor de acolo si atit, restul ii umfla el cu pompa!

antalmihai  •  25 Iunie 2019, 22:02

Rotaru ia dat, dar nu i merita nici pe aia!

mario_rdfe  •  25 Iunie 2019, 21:34
Postat de paiazze pe 25 Iunie 2019, 21:18

Pentru ca Hagi e praf ca antrenor, dar are un ochi foarte bun pentru jucatori tineri. In plus, la nationala nu joaca numai baieti de la Viitorul.

Pai sunt voci care il cer pe hagi la nationala si mai ales care zic ca el are principalul merit ptr succesul tineretului ptr ca jucatorii crescuti de el a u dus romania pe culmi..la meciul cu anglia, a u fost SAPTE titulari care nu au si nici nu au avut vreodata treaba cu viitorul sau cu gica hagi. Nu are merite burleanu ptr regula u 21..nici isaila care a antrenat aceasta echipa aproape pe tot timpul calificarilor, nici macar radoi ca face o treaba excelenta, sau radu ca a aparat penalty cu portugalia..regele are toate meritele..hai ma nea gica..ne lasi ? Mai face si galagie in presa in zilele astea importante..ptr ca vrea el sa isi creasca taraba si umileste pe cei care incearca sa spuna adevarul..tot respectul ptr fotbalistul hagi, ptr afaceristul hagi...dar ce face el acum este de o josnicie crunta

gazistu  •  25 Iunie 2019, 21:31

ii dau eu 30000 de mii de lei pe Boboc si il folosesc ca gradinar

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează