FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA 0-1

Romario Benzar, desființat: "Azi am jucat fără fundaș dreapta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 23:03

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, l-a criticat în termeni duri pe fundașul dreapta Romario Benzar, după meciul pierdut de roș-albaștri în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1.

”Nu mă așteptam înaintea acestui meci la acest rezultat. Demisia lui Dică nu e o soluție din câte am înțeles eu. Ambii fundași centrali au atacat decisiv în dreapta la gol. Noi azi am jucat fără fundaș dreapta”, a delarat Duckadam la TV Digi Sport.

Romario Benzar a vorbit și el despre partida de azi: ”Ne pare rău că am pierdut. Trebuie să ne pregătim la fel de bine ca până acum. O să analizăm de ce nu ne-a ieșit jocul. Vom vedea unde am greșit fiecare. A fost o neatenție a noastră la gol. E greu să vorbesc după această înfrângere. E bine că încă suntem pe primul loc. Nu știu de ce am fost înlocuit, așa a decis Mister.

Gazonul e foarte bun la Voluntari, dar din păcate nu vin oamenii la stadion. Sperăm că odată întorși pe Arena Națională să vină cât mai mulți suporteri”.

Citește și: Darius Olaru nu e văzut bine de oficialii de la FCSB: ”Nu are loc în prima echipă a noastră”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează