FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dat afară de Farul, Romario Benzar a semnat în aceeași zi cu alt club din Superligă

Romario Benzar a semnat cu UTA după despărțirea de Farul // sursă foto: Imago Images
Romario Benzar a semnat cu UTA după despărțirea de Farul // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 15:17 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 15:22

Farul i-a reziliat contractul lui Romario Benzar (30 de ani) pe cale amiabilă, iar fundașul dreapta a semnat cu UTA.

Farul continuă curățenia de iarnă. Romario Benzar este al șaselea jucător care părăsește echipa lui Gică Hagi, după Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Robert Ion, Robert Moldoveanu și Gabriel Torje.

„Farul Constanța și jucătorul Romario Benzar au ajuns la un acord pentru întreruperea pe cale amiabilă a contractului”, a anunțat astăzi clubul dobrogean.

De la revenirea la Farul, consemnată în vara lui 2022, Benzar a jucat doar 7 meciuri, 6 în campionat, unul în Cupa României.

„Poate peste 10 ani nu se mai uită nimeni la tine!” » Cu ce se ocupă în prezent Mihăiță Pleșan și ce îl nemulțumește: „E o mare anomalie!”
INTERVIU
„Poate peste 10 ani nu se mai uită nimeni la tine!” » Cu ce se ocupă în prezent Mihăiță Pleșan și ce îl nemulțumește: „E o mare anomalie!”

Romario Benzar a semnat cu UTA, după despărțirea de Farul

În momentul în care Farul a anunțat despărțirea de Romario, UTA anunțase deja că l-a convins pe fundașul dreapta să semneze un contract pe 6 luni, până în vara lui 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

„Ne bucurăm că am reuşit să-l legitimăm pe Romario Benzar, un jucător important la nivelul fotbalului românesc. Vine de la liderul campionatului, vine cu experienţă importantă în spate şi sunt sigur că vine şi cu atitudinea corectă pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul.

În ceea ce ne priveşte, reuşim să aducem un jucător important pe o poziţie pe care eram descoperiţi mai ales acum, în această perioadă, când şi Marko Vukcevic se confruntă cu probleme de sănătate şi sperăm să ni se alăture cât de curând în cantonament”, a comentat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA.

Mai multe știri din Superligă: 

„Un mincinos!” » Ruptură totală între CFR Cluj și fotbalist: „E interzis în România! Gata, cerem rezilierea și despăgubiri”

Înfrângere pentru Sabău în primul amical la U Cluj: 1-3 cu Zurich, campioana Elveției. Cum s-au descurcat Miron și Ianis Stoica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  08 Ianuarie 2023, 08:58

Avantajele cooperativei lui nea GG!Toata lumea mulțumita!

misu50
misu50  •  08 Ianuarie 2023, 08:39

Benzar asta si Chitu au fost cele mai mari chifle ale lui Hagi!! Pacat ca nu au stiut sa se retraga la timp!

Alex1965
Alex1965  •  07 Ianuarie 2023, 21:03

Se pare ca cei de la UTA vor sa retrogradeze cu orice pret.Alte comentarii sunt de prisos.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează