FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

La loc comanda! Fotbalistul dat afară de Neagoe, reprimit: „Mă bucur să vă anunț că m-am întors”

Romario Pires revine la U Cluj / foto: Raed Krishan +44   FOTO
Romario Pires revine la U Cluj / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 13:10 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 00:47

Romario Pires (33 de ani) se întoarce la Universitatea Cluj! Exclus de Eugen Neagoe, fotbalistul profită de „abdicarea” lui „Geană” și revine în lotul „Șepcilor Roșii”.

Pires, care pentru o perioadă a fost căpitanul Universității, se întoarce la „U” la nici două săptămâni de când clubul îi reziliase contractul. Acesta fusese înștiințat de Eugen Neagoe că nu mai intră în calculele sale pentru 2023. Între timp, ademenit de iubirea de-o viață, Universitatea Craiova, Neagoe a plecat de la Cluj, astfel că porțile clubului s-au redeschis pentru brazilian.

„La mulți ani tuturor clujenilor! Mă bucur să vă anunț că m-am întors! Haide «U»”, a scris Romario Pires pe InstaStory.

În actualul sezon, Pires a bifat 18 meciuri în campionat și Cupa României Betano, reușind să înscrie un gol și să livreze 3 pase decisive.

Romario Pires e de un deceniu în România

Brazilianul are o experiență considerabilă în România. A sosit în vara lui 2012 la Gloria Bistrița, a trecut apoi la Petrolul Ploiești, a avut câteva experiențe în Israel, apoi s-a întors în România, evoluând și pentru Astra Giurgiu, Hermannstadt și Farul Constanța.

Într-un interviu acordat Gazatei Sporturilor, acesta a povestit cum trăiește de un deceniu în țara noastră, care a devenit și a lui, fiind căsătorit cu o româncă din Ploiești. În orașul lui Caragiale și-a cunoscut soția, pe Andreea Izabela, cei doi au construit un cămin și au împreună o fetiță.

Îmi place imnul național, o să-l învăț bine la momentul potrivit. Am multe melodii ce-mi plac, Cabron, fratele meu, Alex Velea, Connect-R... «Eu și Cluj să fiu iarna pe val», ăsta ar fi hit-ul. 

- Romario Pires, mijlocaș U Cluj

FOTO Cum au petrecut de Revelion: Reghe, sărut pasional cu iubita, vacanțe la Paris și Barcelona pentru „tricolori” + golgeterul Ligii 1, pe plajă în Oman

Andrea Compagno și iubita, în Oman
Sergiu și Andreea Hanca
Ionuț Nedelcearu și iubita
Florin Bratu, fiica sa (stânga) și soția
Simona Halep
+40 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

79 de milioane în plus! Noul stadion al lui FC Argeș, mai scump decât se estimase inițial

Ce ne așteaptă în 2023 » Când se reia Liga 1 și când se joacă derby-urile + programul naționalei în drumul spre Euro 2024

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Offside_
Offside_  •  01 Ianuarie 2023, 23:10
Postat de steaua.libera pe 01 Ianuarie 2023, 18:45

Neagoe e o glumă

Adevarul e ca n a adus nimic in plus fata de Lincar. Ba poate un joc mai plictisitor, nu cred ca de rămânea Eric la echipa eram mai jos de atât. Nu cred (fără dușmănie) ca are cum sa îl prindă Pastele la Craiova.

steaua.libera
steaua.libera  •  01 Ianuarie 2023, 18:45

Neagoe e o glumă

Offside_
Offside_  •  01 Ianuarie 2023, 18:02
Postat de tarnaveanu pe 01 Ianuarie 2023, 16:06

Fratele lui, Alex Velea ... Vă dați seama ce *** și cam de ce a fost mazilit.

Da, îți dai seama. Restul fotbaliștilor is toți academicieni, doctori in biochimie și alte cele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează