FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21 - PORTUGALIA U21 0-2

VIDEO Un fost antrenor al FCSB-ului și-a făcut apariția pe Ghencea, la meciul României U21: „N-a fost dificil să lucrez cu Gigi Becali”

Bogdan Mara și Ronny Levy
Bogdan Mara și Ronny Levy

Articol de , - Publicat vineri, 24 martie 2023 22:00 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 22:17

Ronny Levy (56 de ani) a fost prezent la jocul de pregătire susținut de România U21 în fața selecționatei similare a Portugaliei, pierdut cu 2-0. 

Fostul antrenor al celor de la FCSB (2011) și Unirea Urziceni (2009-2010) a precizat că urmărește mai rar campionatul din România și că echipele cele mai puternice rămân FCSB și CFR Cluj. De asemenea, actualul tehnician al celor de la Hapoel Haifa a mai afirmat că a avut relație bună cu Gigi Becali.

Dan Șucu dezvăluie o investiție gigant: „Am alocat 20 de milioane, asta vreau împreună cu soția mea”
RAPID
Dan Șucu dezvăluie o investiție gigant: „Am alocat 20 de milioane, asta vreau împreună cu soția mea”

VIDEO. Ronny Levy: „N-a fost dificil să lucrez cu Gigi Becali”

„Am venit să văd acest amical alături de bunul meu prieten Bogdan Mara. Îmi place România și am amintiri frumoase de la Unirea Urziceni și de la Steaua București.

Nu pot spune multe despre naționala României U21, dar Portugalia este una dintre cele mai bune naționale. 

Este un joc amical, iar antrenorul poate încerca mai multe lucruri în teren. Uneori mai urmăresc unele meciuri din fotbalul românesc. CFR și Steaua sunt cele mai bune cluburi, dar și în Israel încercăm să fim mai buni.

Cu Răzvan Rotaru, antrenorul secund de la naționala de tineret, mai păstrez legătura. Este un băiat bun. Mai vorbesc și cu Gabriel Caramarin", a spus Ronny Levy.

N-a fost deloc dificil să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine a fost o persoană grozavă. N-am vorbit foarte mult, dar atunci când am făcut-o a vorbit frumos cu mine
Ronny Levy

Ronny Levy: „Ambele echipe au șanse egale”

Ronny Levy consideră că duelul dintre România și Israel din cadrul preliminariilor pentru Euro este unul imprevizibil și ambele pornesc cu aceleași șanse. 

„O să fie un joc interesant cel dintre România și Israel. Cred că România sunt la același nivel astfel că totul este posibil. Depinde totul de momentul de joc, pentru că lucrurile se schimbă. 

Desigur, Elveția are prima șansă în această grupă. Să fiu sincer nu cunosc foarte mulți jucători din România pentru că nu suntem într-o perioadă de transferuri și nu sunt foarte interesat. Poate în vară, când ne vom uita după jucători, voi urmări și jucători de aici”, a spus Rony Levy

Citește și alte știri: 

Adversara României riscă excluderea din preliminariile EURO! Când ar urma să ia decizia UEFA

România U21 - Portugalia U21 0-2 » „Tricolorii”, neputincioși împotriva vedetelor portugheze

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
boris15
boris15  •  25 Martie 2023, 08:17

Ați omis să-l întrebați de care parte se așează, în "conflictul" CSA Steaua- FC fcsb. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează