FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-2

Ruben Albes, despre momentul care a adus înfrângerea cu Dinamo: „A fost o lovitură complicată pentru noi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:30 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 21:54

Dinamo s-a impus în runda #16 din Liga 1, în deplasarea de la Mediaș contra celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, iar „câinii roșii” s-au apropiat la două puncte de ultima poziție care asigură calificarea în play-off.

Ruben Albes, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a fost dezamăgit de înfrângerea echipei sale și crede că primul gol marcat de Dinamo a avut un rol crucial în rezultatul final al meciului. 

„Am intrat bine în meci, dar la prima lor acțiune am comis o greșeală și am luat gol. A fost o lovitură complicată pentru noi. Am pierdut controlul după primul gol, am pus multe speranțe în acest meci, dar acesta este fotbalul. Ei au marcat la prima ocazie. Ne-am pierdut drumul, iar în repriza a doua am făcut orice pentru a marca un gol, dar a fost imposibil” a declarat tehnicianul la TV Telekom Sport. 

„Eu nu vorbesc despre așa ceva. Noi ne gândim la următorul meci. Trebuie să punem în practică ceea ce exersăm” a declarat Ruben Albes pentru sursa citată, după ce a fost întrebat de accederea în play-off.

Mă bucur că am revenit la Sibiu, aici am crescut, cu această echipă, dar a fost o revenire cu o înfrângere. Dinamo rămâne Dinamo, iar băieții au dat dovadă de caracter, iar în seara asta au meritat victoria. De moral sigur este problema, dacă nu sunt rezultate, moralul este scăzut la jucători, dar mai sunt multe etape și într-un final ne vom reveni. La ce jucători avem, nu merităm acest loc. Sunt fotbaliști cu calitate, lotul este bun, dar sperăm să fie o unitate mai bună și cu siguranță o să arătăm altfel” a declarat mijlocașul la finalul partidei
Petrișor Petrescu, mijlocaș FC Hermannstadt

Clasament Liga 1:

FOTO. Imagini din partida Hermannstadt - Dinamo 0-2

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: facebook.com/hermannstadt.fc
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro
+38 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

„Pablo Cortacero are oferta pe masă pentru Dinamo” » Fostul căpitan al „câinilor” spune că are informații din interior

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
115486966066476
Edi Girnita  •  14 Ianuarie 2021, 15:35

Nu mai este coana Ana sa vă oblojească cu penaltyuri meci de meci! Gata,s-a stricat jucăria!?

rockyus
rockyus  •  13 Ianuarie 2021, 23:45

Bai Albes, poti sa te incrunti cat vrei dar ati jucat ca niste cizme, au sters cainii cu voi pe jos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close