FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Ruben Albes rămâne optimist, în ciuda înfrângerii usturătoare: „Nu va fi dificil să salvez echipa!”

Ruben Albes a fost prezentat de curând la Hermannstadt
Ruben Albes a fost prezentat de curând la Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 22:17 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:59

Ruben Albes (35 de ani), noul antrenor al lui Hermannstadt, a comentat înfrângerea echipei sale cu Viitorul, scor 1-4. Pentru spaniol, a fost primul meci oficial la cârma echipei sibiene.

„Am jucat împotriva unei echipe bune, dar voi încerca să creez o identitate de joc pentru noi. E greu să fac acest lucru într-o săptămână. În prima repriză ne-am creat și noi ocazii, dar nu am avut noroc în momentele cheie. Suntem supărați, dar singurul lucru pe care îl putem face este să lucrăm mai mult”, a declarat Ruben Albes la finalul meciului, pentru Look Sport.

Ruben Albes: „Nu e dificil să salvez echipa”

Situația delicată a echipei sibiene, care se află la doar 1 punct deasupra locurilor retrogradabile, nu îl sperie pe Ruben Albes. Antrenorul spaniol este încrezător că echipa se va salva de la retrogradare.

„Nu e dificil să salvez echipa, am mare încredere în jucătorii mei. Vom încerca să creem o bună echipă, o familie, meciul următor sperăm să putem câștiga și să schimbăm fața echipei.

E doar un meci, mai sunt destule în acest play-out și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Cred că liga din România este bupn, cred că am ceva de oferit echipei, vreau să creez un proiect bun aici. Acum, cel mai important este să salvăm echipa de la retrogradare”, a spus antrenorul lui Hermannstadt.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gigi Becali atacă după dezvăluirile lui Duckadam: „A văzut 16 țări pe banii mei! Nu vreau să-l jignesc, dar e urât ce face”

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean » S-a înțeles deja cu campioana României: „Vin să semnez!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dora
dora  •  22 Iunie 2020, 22:40

Daca si vineri joaca la fel ca astazi, vineri Clinceniul le va preda o lectie de fotbal. Daca Ana nu va ”umbla” la jucatorii pe care ii are la Clinceni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează