FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali atacă după dezvăluirile lui Duckadam: „A văzut 16 țări pe banii mei! Nu vreau să-l jignesc, dar e urât ce face”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 21:04 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 21:35

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a răspuns dezvăluirilor făcute de Helmut Duckadam (61) la GSP Live. Latifundiarul i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf (44), dezmințind ceea ce a declarat fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor.

„Mie nu-mi place să facem circ în presă cu Helmut Duckadam. Dar din păcate Helmut a ales să vorbească de unul și de altul de când a plecat de la noi. Așa cum spune dânsul, Reghe mi-a adus două campionate. Reghe niciodată nu a fost turnătorul meu. Reghe și-a apărat jucătorii până în pânzele albe. 

Dar, vă rog frumos să-l sunați pe domnul Argăseală și vreau să vă confirme că Helmut a fost în cel puțin 16 deplasări cu echipa noastră. Domnul Helmut a văzut 16 țări ca angajat al meu la Steaua. Eu nu vreau să-l jignesc pe domnul Helmut cu nimic, dar e urât să dea în foștii mei angajați.

Este adevărat că poate eu ca patron i-am reproșat una sau alta, dar niciodată Reghe n-a venit la mine să-l toarne cu ceva. Dacă eu aflam de la unul sau de la altul ce spune Helmut, este problema mea, dar nu de la Reghe”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. „Nu vreau să facem circ cu Helmut Duckadam, dar vă rog să mă credeți că eu l-am respectat și-l voi respecta mereu”, a adăugat acesta.

Helmut Duckadam: „Știam că reproșul venea de la Reghe”

Invitat la emisiunea „GSP Live” în această dimineață, Helmut Duckadam a povestit diferite momente ale mandatului său de președinte de imagine la FCSB.

Fostul portar a devăluit cum oamenii din club nu îi reproșau nimic direct, dar se plângeau la finanțatorul Gigi Becali, lăsând de înțeles că Reghecampf era unul dintre cei care îl pârau.

„Cu Reghe nu a fost vorba de o consultare. Am avut o relație bună când a venit. Cu toți antrenorii, când au venit, am vorbit. A fost un meci cu Astra, parcă am pierdut cu 3-4. După meci am spus că avem probleme cu fundașii centrali. Ei greșiseră. După aceea m-a sunat patronul, nu Reghecampf. Și mi-a zis că asta e echipa, că ăștia sunt jucătorii. Practic, toate treceau doar pe la patron. 

Când aveau ceva de reproșat, vorbeau cu patronul. Știam că reproșul venea de la Reghe. Eram convins! Eram tăbăcit. Unii îmi ziceau că sunt sclav și alții mă certau că cert ehipa”. a spus Duckadam.

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - GAZ METAN. Gigi Becali, atacat de o glorie a roș-albaștrilor: „Spui că MM și Vintilă nu știu nimic! Uită-te în oglindă să vezi vinovatul principal”

Începe calvarul lui Dragoș Nedelcu » Cei 7 pași de urmat până la revenirea pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
jackryan
jackryan  •  23 Iunie 2020, 08:50
Postat de johnwick_chapter3 pe 22 Iunie 2020, 22:56

știi tu vreun cioban sarac, saracule?

Tu

1177177172317584
Christian Ciuca  •  23 Iunie 2020, 08:21
Postat de n_au pe 23 Iunie 2020, 06:43

Băi prostule FîCîSîBî-izat, jucătorii își plătesc hotelul sau avionul când merg în cantonament sau la meciuri? Nu. De ce ar plăti PREȘEDINTELE DE IMAGINE? Adică omul simbol al clubului. Pe MM și pe Mache nu-i cunoaște nimeni. Pe Gigi îl știu de prost. Duckadam va ridicat enorm imaginea și v-a permis să vă asociați cu Steaua București și după ce ați pierdut procesele pt identitate și palmares. ***

prietene... ce pot spune... e mult prea subtil pentru tine, o zi buna.

2254271094823421
Michele Marinela  •  23 Iunie 2020, 07:17

Sa-ti fie rusine domnule Becali. Esti penibil sa spui de Duckadam ca a mers pe banii tai in 16 tari. Trebuia sa-l trimiti in 100 de tari. Si ar fi aflat lumea de tine si FCSB. De aia l-ai angajat. Sa faci imagine clubului. Ti-ai facut treaba cu el. Ai profitat de saracia in care ajung majoritatea fostilor mari fotbalisti. L-ai rupt de fostii sai colegi. I-ai invrajbit. Ii ridici in slavi pe MM, Argaseala si Rege. Mai nou si pe preparatorul ala german. Sa dea Domnu` sa-l aduci la echipa din nou si sa vezi ce rezultate o sa ai. Voi, desteptii de acolo, nu intelegeti nimic din pregatirea unei echipe. Mai bine te faceai antrenor. Uite finu Radoi. Pai tu nici nu te compari cu el. Doar l-ai dat afara. Vorba lui Nea Traian Tomescu, Dumnezeu sa-l ierte, `Se strange latu, Gigele`. Mai ai putin si o sa vezi. Nici cel de sus nu o sa mai poata sa-ti salveze echipa. O sa stai mai mereu in `audiente` la muntele Athos, insotit de Mache si Tudor. Dar totul va fi in zadar.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează