FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-2

FCSB - GAZ METAN. Gigi Becali, atacat de o glorie a roș-albaștrilor: „Spui că MM și Vintilă nu știu nimic! Uită-te în oglindă să vezi vinovatul principal”

Basarab Panduru nu l-a iertat pe Gigi Becali +15   FOTO
Basarab Panduru nu l-a iertat pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 07:47 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 09:36

După FCSB - Gaz Metan, 2-2, Basarab Panduru a avut o declarație dură la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB, pe care l-a criticat pentru că dă vina pe alții pentru situația de la echipa roș-albastră.

Becali cred că s-a obişnuit să piardă pentru că în ultimii ani n-a caştigat nimic! Şi încercările alea de a găsi vinovatul după fiecare meci... Mi se pare incredibil. În loc să te gândeşti ce faci mâine, ce jucători aduci... Noi ne gândim cine-i vinovat ca să arătăm cu degetul spre unul sau spre altul!

Acum ceva timp, Becali a venit şi ne-a spus că preparatorul fizic (n.r. Marian Lupu) e slab și trebuie dat afară pentru că accidentările sunt din cauza lui. Nu poţi să vii să spui că nu ştie meserie. Bine, l-ai dat afară. Acum vine altul şi acum spui la fel.

Spui că MM Stoica nu ştie nimic, ca Vintilă nu ştie nimic. Dar ia uită-te tu mai bine în oglindă şi vezi cine-i vinovatul principal”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Cât timp mai avem șanse, vom lupta pentru titlu!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali face prima mutare a verii: „Am vorbit cu el, vrea să vină” » Salariul pe care i l-a pregătit

Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  22 Iunie 2020, 13:14

Mulțumim domnule Helmut Duckadam ! Domnule, George Becali, îmi permit să vă rog și să vă sugerez ca un bun prieten... ați face bine să vă amintiți de sfaturile pe care le dădeați investitorilor echipei Dinamo ! Că „dacă nu sunt în stare să țină o echipă ca Dinamo, să lase pe alții !” Corect ! Deși nu mă gândeam niciodată iată că, surprinzător acest sfat vi se potrivește perfect și vorba dvs.... aveți o vârstă, aveți marea bucurie de a fi ajuns bunic, aveți o stare încă acceptabilă în privința agoniselii dvs. de-o viață... Dacă inima v-a șoptit să nu mai investiți, fiindcă ați pune siguranța familiei în pericol... faceți un pustiu de bine (dacă mai vreți să fiți pomenit în analele istoriei clubului Steaua București...), vindeți ce aveți de vândut „să nu rămâneți în pierdere și puneți-vă la masa tratativelor cu MAPN, cedați echipa, condiția fiind ca pe viitor să se găsească investitori care să țină echipa în Liga I ! Puteți rămâne chiar acționar cu baza de antrenament pe care ați ridicat-o la Berceni... ! NUMAI așa veți salva STEAUA, suporterii vor face front comun... fotbalul românesc va avea de câștigat, clubul Steaua va recăpăta cei 17 ani „lipsă” din palmaresul lor plus rușinea de a fi evoluat 2 sezoane, unul după altul în liga IV-a...!

fibra
fibra  •  22 Iunie 2020, 12:42

Poate sa-i spuna t*** oricine ca e vinovat,el traieste in lumea lui de conducator de turme,nu il impresioneaza nimic. Ba are si destui adepti care fac umbra pamantului degeaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  22 Iunie 2020, 10:59

Pentru accidentări(număr mare)vina o poartă antrenorii și prepa- ratorul fizic.Curios campionatul a început cu accidentări(Steaua ajunsese pe ultimul loc)acum în play-off istoria se repetă.Să ajungi să joci cu un debutant la 16 ani,este din vina lui G.B.și a antrenoru- lui care susține că are un lot de valoare.Există pericolul ca Steaua să termine pe locul 6 și să nu ia nici Cupa.C-așa vrea G.B.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează