FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

EXCLUSIV Antrenorul Ruben Albes e în pericol! Conducerea de la Hermannstadt a decis: lună decisivă pentru viitorul său

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:13 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 10:42

Meciul Hermannstadt- Dinamo marchează pentru tehnicianul spaniol Ruben Albes startul unei perioade în care trebuie să scoată echipa din Sibiu din subsolul clasamentului. Altfel va fi îndepărtat.

  • Hermannstadt și Dinamo se înfruntă azi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Seydou Issah, Ante Aralica, Călin Popescu, Petrișor Petrescu, Alex Mățel, ultimii doi întorși în club, sunt câteva din achizițiile lui FC Hermannstadt din acest mercato. În așteptarea altor întăriri, ei vor fi astăzi la dispoziția antrenorului Ruben Albes, la Mediaș, împotriva lui Dinamo. Meciul, foarte important pentru ambele echipe, aflate în partea a doua a clasamentului, marchează debutul unei luni decisive pentru tehnicianul spaniol.

Ruben Albes, lună decisivă la Hermansntadt

Din informațiile GSP.RO, în următoarele patru săptămâni, el își joacă postul la Hermannstadt. Adus în vară, de Anamaria Prodan, Albes a mai fost în pericol toamna trecută, când Anamaria le propusese conducătorilor clubului înlocuirea lui cu Florin Bratu.

Atunci, președintele Claudiu Rotar, susținut de Comitetul Director, a decis păstrarea spaniolului, ceea ce a dus la ruptura cu impresarul amintit. Sursele Gazetei susțin însă că nici omul de afaceri nu e dispus să-l cauționeze la nesfârșit.

Și s-ar fi decis ca, din momentul în care i se întărește lotul, Albes să aibă la dispoziție o lună în care să ridice echipa din subsolul clasamentului. În cazul în care nu reușește, va fi îndepărtat. 

7 meciuriare Albes la dispoziție pentru a o redresa pe Hermannstadt. Cu Dinamo (azi), Clinceni, CFR, Chindia, Botoșani, Gaz Metan și UTA

Și David Caiado e out de la Hermannstadt

Ca și Fabio Fortes, David Caiado a fost expediat la echipa a doua. Sibienii intenționează să renunțe la serviciile sale, după ce a refuzat să joace pe finalul anului trecut, condiționând implicarea sa de plata salariilor restante. Conducerea s-a achitat în cele din urmă de obligații, dar, potrivit surselor Gazetei, portughezul nu mai e agreat din cauza atitudinii adoptate atunci. De la Hermannstadt au plecat deja Florică, Mustivar și Bastos.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Dacă eram la Ligă, trimiteam toate echipele în Antalya”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ziua în care un pseudoamical jucat de FCSB poate fenta legea din România! GSP adresează câteva întrebări în scandalul momentului: „De ce a apelat Gigi Becali la asta?”

Zi decisivă la Dinamo: termenul limită pentru plata a două restanțe! Cum pot ajunge „câinii” la depunctare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează