FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE. Dinamo salvată din nou de DDB! Ce sumă au plătit fanii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 07:23 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 14:05

Situația la Dinamo este tot mai gravă pe zi ce trece, dar suporterii din programul DDB au salvat din nou clubul.

  • Hermannstadt și Dinamo se înfruntă azi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

UPDATE 13:45 » DDB salvează Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat prin care anunță că a plătit datoriile către Sebastian Moga și Kristian Kostrna, iar Dinamo nu riscă falimentul.

Informăm pe această cale presa, singurul nostru aliat în lupta pe care o ducem, că pentru dinamoviști, astăzi nu este decât o zi de meci. Plățile au fost deja efectuate, așa că Dinamo nu riscă penalități și nici depunctarea. Vorbim despre datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna, în valoare de 20.000, respectiv 8.000 €, plus alte litigii cu foști angajați. DDB a plătit tot ce înseamnă un risc pentru club în acest moment
- comunicat PCH

Știrea inițială:

Pe lângă restanțele financiare către actualii jucători, echipa patronată de Pablo Cortacero are probleme și din cauza datoriilor mai vechi, către foștii fotbaliști și antrenori.

Emilian Hulubei: „Am ajuns la executarea a două dosare în cazul Dinamo”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că azi e termenul limită la care Dinamo trebuie să achite datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna (27 de ani), fundaș stânga cu 10 meciuri la Dinamo în perioada ianuarie-august 2020.

  • Sebastian Moga are de încasat 20.000 de euro
  • Kristian Kostrna trebuie să primească 8.000 de euro

„Au ajuns la executare două dosare ale unor foști componenți ai lotului, Moga și Kostrna, care trebuie să primească până mâine (n.r- azi) o sumă de bani. Probabil că fanii vor încerca să plătească pentru ca Dinamo să nu fie amendată.

Dacă se constată că nu au fost plătiți, se dă o amendă între 3.000 și 7.000 de lei și se dă un nou termen de 5 zile. Dacă nici atunci nu sunt plătite datoriile, mai au 15 zile la dispoziție înainte să fie depunctată. La fiecare 15 zile, Dinamo pierde câte două puncte.

Din câte am înțeles, reprezentanții fanilor au luat deja legătura și cu antrenorul, și cu jucătorul”, a declarat Emilian Hulubei, potrivit digisport.ro.

VIDEO  Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Un jucător plecat de la Dinamo, interviu incendiar: „Cortacero ne-a înșelat pe toți, și-a bătut joc! Soția și-a lăsat serviciul să vină la București”

EXCLUSIV De la Dinamo scapă cine poate, cum poate! Ionel Gane a mai rămas fără un jucător pentru meciul cu Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
steauaeuna
steauaeuna  •  14 Ianuarie 2021, 11:41

Ce ma bucur. Bravoooo...baieti destepti astia de la doar dinam0 bubuie. De ce bubuie?? Asta nu mai stiu...

creeperno
creeperno  •  13 Ianuarie 2021, 22:45

Zilele urmatoare returneaza domnul Cortacero imprumutul

1doi3
1doi3  •  13 Ianuarie 2021, 18:47
Postat de goggu.mecanicul pe 13 Ianuarie 2021, 17:49

DDB are pe cineva puternic in spate care asteapta doar sa preia clubu, e o persoana cu cetatenie romana si care sa inhamat sa plateasca urgent 1 milion de euro.

ceva locomotiva !?:))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close