FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Ruben Mino e vedetă în Marca » Ce scriu spaniolii despre jucătorul aflat pe listă cu Bartra, Bellerin și Thiago

Ruben-Mino
Ruben-Mino

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 19:55

Spaniolii de la Marca au fost o listă cu cei mai promițători jucători care au fost în Academia Barcelonei, La Masia. Pe listă a fost inclus Ruben Mino, portarul de 30 de ani de la Poli Iași.

După plecarea mijlocașului Sergi Samper, 24 de ani, la Vissel Kobe, Marca a luat o listă cu cei mai promițători jucători crescuți în La Masia și a analizat unde se află aceștia acum. Selecția celor de la Marca a fost făcută pe baza listei făcute de Marti Perarnau, în cartea sa din 2011 „ Senda de Campeones” (Academia de Campioni).

ruben mino barcelona

Portarul Ruben Mino Peralta, 30 de ani, a venit în această iarnă la Poli Iași și a apărat 3 meciuri în Liga 1.

„A fost fără echipă din iunie după ce și-a terminat contractul lui Albacete, iar acum joacă în România. După ce a plecat de la Barcelona B, a trecut pe la Mallorca, Oviedo, AEK Larnaca. În prima echipă a Barcelona a jucat în turul Supercupei Spaniei din 2010, când Barcelona a pierdut cu Sevilla 1-3. A fost campion sub 21 de ani în 2011, cu Spania, chiar dacă nu a jucat niciun meci, fiind rezerva lui David De Gea”, notează cei de la Marca.

8ani a stat Ruben Mino la Barcelona, din 2004 până în 2012

Pe lista celor de la Marca se mai află jucători precum Jordi Masip, Martin Montoya, Hector Bellerin, Marc Bartra, Juanma Garcia, Alex Grimaldo, Sergi Roberto, Thiago, Rafinha, Cristian Tello, Isaac Cuenca, Gerard Deulofeu și Keita Balde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează