FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Rui Duarte i-a luat peste picior pe "cîini": ”Dinamo a venit doar ca să apară la derby”

Rui Duarte a încasat un cartonaş galben în meciul cu Dinamo
Rui Duarte a încasat un cartonaş galben în meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 00:39

Rui Duarte şi-a luat adversarii peste picior după meci, criticînd jocul formaţiei lui Ciobi.

- Rui, este un rezultat frustrant pentru voi?
- Daaa. Rapid a pierdut, indiscutabil, două puncte mari. Am dominat tot meciul, Dinamo a ajuns de două ori la poartă şi-a tras peste. Adversarul a venit la meci doar ca să apară! În 2012, nimeni nu s-a apărat în faţa noastră cum a făcut echipa "cîinilor". Nici Petrolul, pe care am învins-o cu 2-0, nu s-a apărat aşa.

- Totuşi, de ce n-aţi putut marca?
- Păi, dacă Dinamo s-a mulţumit cu un egal! E frustrant că n-am învins.

- Ce şanse mai păstraţi la titlu?
- E greu, dar... Mergem şi la Cluj, cu CFR, să învingem, apoi şi la celelalt partide. Să vedem ce va fi.

" Derby foarte slab, şi-au bătut joc de fotbal! Nu poţi să remarci nici măcar portarii. Nici o ocazie, nimic!" (Ioan Becali, impresar)

"Dinamo văd că a luat lecţii de la Sorin Cîrţu, a băgat autobaza în poartă! Sînt mulţumit de egal, să mai bată şi Vasluiul pe CFR Cluj, să fie luptă mare la campionat" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Avem un campionat tare de tot! Acest 0-0 o avantajează pe Dinamo, mai ales dacă bate Vasluiul pe CFR Cluj. Nu pricep ce e cu Alexe ăsta, chiar nu-şi poate reveni?! A uitat fotbalul în cîteva luni?" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Trăim într-o epocă a economiei de piaţă fără profesionişti. Au fost multe momente ilare. A fost deprimant! E primul meci în care Dinamo dovedeşte că nu poate trece de mijlocul terenului. Au venit scouteri, dar pleacă, zic eu, cu agenda goală, fără să noteze nimic" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

"Am prins un Dinamo foarte obosit, dar e frustrant că n-am învins. Amărăciunea e mare, trebuia să cîştigăm şi pentru a ne împăca suporterii. Am fi reintrat în lupta pentru titlu. Dar ne dorim Cupa foarte mult" (Dan Alexa, mijlocaş Rapid)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ping
ping  •  02 Aprilie 2012, 12:03

hahaha; ce prostie; omul e portughez, bai, nu vorbeste corect romaneste, a vrut sa spuna ca DInamo a venit sa se apere! si pentru nu prea stapaneste conjugarea verbelor de conjugarea a doua - a aparea - la modul conjunctiv, timpul prezent - sa se apere - destul de grea si pentru un roman (se vede treaba), a zis si el "Dinamo a venit doar sa apara" :)) So, puneti mana pe carte si ganditi putin, baieti, o sa vedeti ca nu doare :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close