FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rusescu, luat tare înainte de a ajunge la FCSB: "Băiatul ăsta nu are niciun joc! Să nu avem așteptări de la el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 20:38

Raul Rusescu, 30 de ani, poate fi o soluție pentru atacul celor de la FCSB. Atacantul e aproape de despărțirea de Osmanlispor. (Detalii aici)

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la FCSB, a comentat posibilul transfer al lui Rusescu și a spus că acestuia îi va fi greu să se impună la formația roș-albastră.

"Raul Rusescu este un jucător care cunoaște bine clubul. Trebuie să luăm în calcul un singur lucru. Băiatul ăsta nu are un joc disputat în ultimul an de zile. Nu trebuie să avem așteptări pe termen scurt. Trebuie să avem răbdare cu Rusescu.

Nu trebuie să așteptăm să vină Rusescu și să rezolve problemele. Trebuie să ne bazăm pe «Bizonul». Trebuie să scape de kilogramele în plus. Dacă e un singur kilogram, e perfect", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Raul Rusescu este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului. Atacantul a marcat 54 de goluri în 123 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
razar99
razar99  •  01 August 2018, 21:33

Messi a citit si el stirea..plange acum.. nici el nu are media asta de 4.5 goluri pe meci la Barcelona

159182214978603
Cristian Marita  •  01 August 2018, 21:18

Raul Rusescu este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului. Atacantul a marcat 54 de goluri în 12 de meciuri, SE VEDE CA NU MAI E TOLONTAN IN REDACTIE...ARE ALTE PREOCUPARI ACUM....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează