FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Premieră în era Becali! FCSB nu face cantonament în străinătate pentru prima dată în 15 ani

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 17:07

FCSB va pregăti noul sezon de Liga 1 într-un cantonament la Brașov și bifează o premieră sub comanda lui Gigi Becali.

FCSB a anunțat programul unicului cantonament din această vară. Vicecampioana va pleca la Brașov și va fi prima dată în 15 ani când FCSB nu organizează un cantonament în străinătate.

În urmă cu mai puțin de o lună, s-a zvonit faptul că Gigi Becali vrea să reducă investițiile la FCSB și de aceea echipa nu va mai face cantonamente în străinătate.

Contactat atunci de către GSP.RO, Gigi Becali asigura că are milioane de euro în conturile clubului și că nu se pune problema să reducă investițiile.

„Nu avem 100.000 de euro? Dacă ceva e negru, nu poți să spui că e alb. Am milioane de euro în cont la club, cum să nu fac cantonament? Nu mai are rost să mă enervez pentru orice nebunie. Un cantonament costă 60-70.000 de euro, noi nici nu-l plătim, se face din publicitate. Noi plătim doar avionul

Sunt echipe mari care ne cheamă acolo și plătesc bani pentru a juca cu noi. Costă 50.000 de euro un cantonament, cât două salarii ale lui Rusescu”

Gigi Becali pentru GSP.RO, în urmă cu o lună

Jucătorii de la FCSB se reunesc marți, la vizita medicală, și vor începe pregătirea sub comanda noului antrenor, Bogdan Andone. Echipa va juca în Europa League (turul I) și va debuta pe 11 iulie.

Ei vor efectua stagiul de pregătire sub Tâmpa în perioada 17-29 iunie, timp în care vor juca și trei meciuri amicale.

PROGRAM

22 iunie - FCSB - CS Colțea 1920 Brașov - 17:30 
25 iunie - AS SR Brașov - FCSB - oră neconfirmată, stadionul ”Silviu Ploeșteanu”
28 iunie - FCSB - FC Viitorul - 11:00
Terenurile pe care se vor disputa jocurile cu CS Colțea 1920 Brașov și FC Viitorul vor fi anunțate ulterior.

VEZI ȘI:

Becali, din nou anchetat! FRF a sesizat Comisia de Disciplină în cazul FCSB - Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sexilian
sexilian  •  11 Iunie 2019, 08:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  11 Iunie 2019, 07:41
Postat de Todinca Mihai pe 10 Iunie 2019, 20:57

In ultimii ani ai domniei ciobanului am avut parte numai de astfel de premiere , campionate nimic, cupe nimic sa sperăm că îl paste falimentul sa scăpăm de el ...orice îi de preferabil decit un patron cu ideile pe care le are Gigi ...el nici acuma nu realizează de ce nu vin antrenori ( adevărați ! ) să antreneze echipa pentru că aceia vor performanță el vrea cu totul altceva el aduce jucători și cite trei pe un post pt ai vinde nu contează că sunt posturi unde lipsește concurenta cred că pe lîngă că îi el pe lîngă fotbal cancerul de lîngă el e MM ul

Eu nu inteleg ce anume vreti voi... Vreti ca patronul sa plece de la propria afacere? El are o societate si o echipa de fotbal, le conduce cum crede de cuviinta... fcsb nu e un bun al poporului, sa fie clar, e o afacere particulara. Vreti bun al poporului? in Ghencea gasiti.

vnelu01
vnelu01  •  11 Iunie 2019, 05:50
Postat de minell73 pe 10 Iunie 2019, 18:34

"Sunt echipe mari care ne cheamă acolo și plătesc bani pentru a juca cu noi." :))))))

Absolut, şi antrenori la fel de mari care rup uşa puşcăriaşului.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează