FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

GSP LIVE // OFICIAL Gigi Becali, din nou anchetat! FRF a sesizat Comisia de Disciplină în cazul FCSB - Academica Clinceni

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 12:36

Radu Vișan, secretarul general al FRF, a sesizat în această dimineață Comisia de Disciplină a FRF în privința legăturii dintre FCSB și Academia Clinceni.

După dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor și după memoriul depus de U Cluj, bazat pe documentele prezentate de GSP, Radu Vișan a sesizat Comisia de Disciplină a FRF. Astfel, legătura dintre FCSB și Academica Clinceni, club care a promovat în Liga 1, și implicarea lui Vasile Geambazi și Gigi Becali la formația din Ilfov, vor fi investigate și rămâne de văzut la ce verdict se va ajunge. 

De unde a pornit totul:

Luni, 3 iunie, Gazeta a publicat documente interne de la FCSB care arătau că, în august 2018, Vasile Geambazi - nepotul lui George Becali - a decis salariile și bugetul de la Academica Clinceni, deși - din postura sa oficială de acționar la FCSB - regulamentul FRF îi interzicea asta.

Ulterior, pe 7 iunie, GSP a dezvăluit că doi oameni de încredere de-ai finanțatorului FCSB, Ionuț Luțu și  Mihai Chiper, au fost numiți în asociația care administrează echipa din Clinceni. (Detalii AICI)

  • Este a doua oară în ultimele luni când Comisia de Disciplină îl are în vizor pe Gigi Becali, după ce a anchetat împrumutul dat de FCSB către Astra (Detalii AICI)

U Cluj: „Am făcut o sesizare”

Prezent azi la GSP LIVE, Radu Constantea, președintele celor de la U Cluj, a vorbit despre caz și despre memoriul depus.

 

„Am făcut o sesizare către Comitetul Executiv în care am înaintat mai multe puncte și am cerut să se lămurească în ce măsură oameni care sunt implicați la FCSB au sau avut implicare directă la Academica Clinceni.

Am relatat implicarea directă a domnului Geambazi la Clinceni. El a fost acționar la FCSB. Era acționar la o echipă de primă ligă și a declarat că s-a implicat la Clinceni”, a declarat Radu Constantea la GSP LIVE.

Citește și:

Gigi Becali reacționează după dezvăluirile GSP: „Vasi Geambazi s-a lăudat la Ștucan, dar a mințit! Și Hagi are jucători la U Cluj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
103798407052226
 •  10 Iunie 2019, 19:46

pai avem antecedente:steluta gloria buzau si bunica,urziceniu si rusescu,astra si budescu,viitura si ***...toti in buzunaru lu nea gg,dar care au citit istoria lu cezar si lu brutus ! numa cfr si u joaca pe bune !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Iunie 2019, 18:46
Postat de adook pe 10 Iunie 2019, 18:03

:)))))) ce sa zici si tu acum cand ati fost prinsi cu ocaua mica,ba,tine minte ce e scris ramane si tocmai dovezile scrise,nu vorbele,au facut posibil atat articolul lui stucan cat si atitudinea frf.

Care chestii scrise? E vreo hârtie în care o persoana are decizie și la Steaua (nu csa) și la Clinceni? Restu-s povesti gsp. U sa câștige meciuri pe teren dacă vrea în L1

1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Iunie 2019, 18:41

Luțu a fost "numit" membru în asociație :))). "ziariști"

Vezi toate comentariile (28)
Comentează