LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali reacționează după dezvăluirile GSP: „Vasi Geambazi s-a lăudat la Ștucan, dar a mințit! Și Hagi are jucători la U Cluj”

Gigi Becali
Gigi Becali

Vineri, 07 Iunie 2019, 21:17

Gigi Becali a comentat legăturile dintre clubul său, FCSB, și nou-promovata Academica Clinceni, dezvăluite astăzi de Gazetei Sporturilor. Patronul a respins ca nefondată cererea celor de la U Cluj ca ilfovenii să nu fie acceptați în Liga 1.

„Nu e voie să avem o legătură de acum înainte, de când Clinceniul a intrat în Liga 1. Contează doar dacă sunt implicat la două echipe din aceeași competiție! De exemplu, Hagi are jucători împrumutați la U Cluj, deci nici clujenii nu aveam voie să promoveze!

O să le cer celor de la Clinceni banii înapoi.

Vasi Geambazi a vrut să se laude. S-a lăudat la Ștucan și a mințit că e arhitectul Clinceniului. E problema lui. Dacă el se dă mare, de ce să am eu probleme? Trebuie să suport eu? Sau cei de la Clinceni?

Ce, eu hotăresc la Clinceni? Vasi nu are nicio legătură cu FCSB sau cu vreo companie la care eu sunt proprietar. Nu știu la ce a fost el arhitect. Doar am împrumutat câțiva jucători, care erau la mine la academie”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Luțu era în consiliu de administrație, dar iese. Că a promovat Clinceniul și Luțu lucrează pentru mine”Gigi Becali

Ce a spus Geambazi

Luni, Gazeta a publicat documente interne de la FCSB care arătau că, în august 2018, Vasile Geambazi - nepotul lui George Becali - a decis salariile și bugetul de la Academica Clinceni, deși - din postura sa oficială de acționar la FCSB - regulamentul FRF îi interzicea asta.

Implicarea la Clinceni a fost recunoscută chiar de Geambazi care a declarat pentru Gazetă:

“Sunt arhitectul acelei echipe. Eu am creat-o. Eu am creat acest proiect. Eu am creat toate condițiile ca această echipă să promoveze, eu am stat de vorbă cu oamenii de la Primărie, eu am făcut tot ce trebuie. Bineînțeles că am decis și asta (n.r. - salariile tuturor jucătorilor). Trebuia să existe un buget”.
Vasile Geambazi, nepotul lui Becali

Citește și:

U Cluj sesizează FRF și vrea să promoveze direct, în locul Clinceniului! Dovezile prezentate de GSP care arată legătura clară dintre FCSB și Academica

EXCLUSIV Atenție, FRF! Actele care demonstrează implicarea neregulamentară a nepotului lui Becali la Clinceni » Mărturie-denunț a lui Geambazi: „Eu sunt arhitectul Clinceniului, eu am decis salarii, buget”Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (10)

ivssalak  •  08 Iunie 2019, 11:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai cam au dreptate oamenii dar hai ca m-ai facut curios cum le iei la 6 sau la 12 ore?

rocky2  •  08 Iunie 2019, 00:28

Gigi interlopul strikes back!

martinpen  •  07 Iunie 2019, 22:47

Stai sa inteleg gandirea nociva: era vorba de Clinceni si fcsb iar Gigi vine si spune ca si Hagi are jucatpri la Cluj... Gresesc eu, sau e o incercare de a indeparta lupa? Asta o fac cei vinovati, care se simt incoltiti.

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1