FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // De ce a refuzat Contra oferta » Tratative avansate cu o altă formație: îl vrea lângă el pe Adi Mihalcea!

Cosmin Contra a refuzat să devină antrenorul Universității Craiova +26   FOTO
Cosmin Contra a refuzat să devină antrenorul Universității Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 17:39

Cosmin Contra (44 de ani) a fost abordat de oficialii Universității Craiova pentru a prelua banca tehnică a echipei, însă fostul selecționer a refuzat propunerea.

Pe seama acestui subiect, fostul selecționer al „tricolorilor” a spus că este exclus să se întoarcă în România și că poartă discuții cu mai multe echipe. Una dintre acestea este Al-Ettifaq din Arabia Saudită, cu care Contra se află într-o fază avansată a tratativelor, potrivit ProSport.

Antrenorului român i-a fost făcută o ofertă de un milion de dolari pe an pentru el și staff-ul său, însă acesta ar aștepta o ofertă cu 500.000 de dolari mai mare pentru a bate palma.

Vrea să colaboreze din nou cu Adrian Mihalcea

Conform sursei citate, Cosmin Contra ar vrea să colaboreze la formația saudită cu Adrian Mihalcea (43), proaspăt numit antrenor principal al lui Dinamo. Mihalcea, care e nașul lui Contra și a fost „secundul” său la echipa națională a României în perioada septembrie 2017 - noiembrie 2019, nu ia în calcul să părăsească gruparea bucureșteană, pe banca căreia nici măcar nu a apucat încă să debuteze din cauza pandemiei de COVID-19.

„Exclus! Eu sunt antrenorul lui Dinamo acum și nu mă gândesc să plec. Nu știu dacă are ofertă, dar eu îmi doresc să fiu antrenor principal și ăsta e drumul meu”, a dezvăluit Mihalcea pentru ProSport.

Situația de la Al-Ettifaq

Al-Ettifaq este o formație de prim-eșalon din Arabia Saudită. Echipa este antrenată în prezent de Khaled Al-Atawi, al cărui contract expiră în această vară. Al-Ettifaq a avut parte de un sezon sub așteptări, ocupând abia a 10-a poziție în clasament.

Gruparea saudită evoluează pe stadionul „Prințul Mohamed bin Fahd”, cu o capacitate de 35.000 de locuri și are în palmares două campionate și două cupe ale Arabiei Saudite.

VIDEO. Adrian Mihalcea e pregătit de orice: „Dacă vrei confort, nu ești aici la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

Cristiano Bergodi e noul antrenor al Craiovei! Ce salariu va avea italianul + cine a insistat pentru el pe lângă Rotaru

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, poziție fermă: „Raportul ministrului e neconstituțional. Nu ai cum să faci așa ceva”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Mai 2020, 17:26

I-auzi, vrea mai mult cu 500k! Să fie mulțumit și cu 500k în total.

176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Mai 2020, 17:16

I-auzi, vrea mai mult cu 500k! Să fie mulțumit și cu 500k în total.

persanu
persanu  •  09 Mai 2020, 10:42

Asa Cosmine , la camile tata , e dreptu tau . Dupa ce ai ruinat o calificare nu te puneam sa mai antrenezi nici in curtea scolii , nici o clasa cu elevi de 7 ani nu-ti mai dadeam. Asa panharama de antrenor sa-si incalce principiile pe care tocmai le amintea la conferinta de presa de instalare pe scaunu de antrenor , ca antrenor nu prea e , si sa le incalce de la meci la meci :))) Ai gasit gusterii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează