FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

S-a creat un precedent » Încă un club de legendă din Liga 1 nu mai poate folosi o marcă! E din cauza unui restaurant din oraş: "Aşa ni s-a transmis"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 23:04

Administratorul special al celor de la U Cluj, Vlad Munteanu, a dezvăluit cu echipa pe care o reprezintă are mari probleme în aceste zile. 
Acesta a anunţat că şi Universitatea Cluj se confruntă cu o problemă similară cu cea a Stelei legată de siglă şi nume.

"Studenţii" nu mai pot folosi marca "Şepcile roşii" din cauza unui restaurant din oraş, care a înregistrat acest nume.

”Pe mine mă surprinde, este o situaţie anormală care ne duce şi mai mult în jos. Şi noi avem probleme de acest gen. Un restaurant din Cluj, care a înregistrat marca ’Şepcile roşii’, ne-a transmis să nu mai folosim această denumire.

Noi ştim foarte bine că Ionuţ Chirilă nu a vorbit despre un restaurant, ci despre istoria şepcilor roşii. Este o situaţie care ne lasă mască pe toţi”, a spus oficialul ardelenilor pentru DigiSport.

Vlad Munteanu a recunoscut că aceste probleme au venit după a fost mediatizat acţiunea legată de marca "Steaua".

"Lumea se uită la televizor şi începe să creeze anumite polemici. Şepcile roşii reprezintă un brand pe care-l respectăm, este brandul Universităţii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
andrei.f
andrei.f  •  04 Februarie 2015, 19:11

Clujenii nu trebuie să se impacienteze. Dacă un restaurant a înregistrat la OSIM marca Şepcile Roşii, atunci a făcut-o pentru activitatea de servire a clienţilor, de restauramt. Pentru activităţi fotbalistice U poate folosi brandul Şepcile Roşii. Repet, dacă e ceva, cereţi marca OSIM şi vedeţi pentru ce activităţi este înregistrată. Acolo scrie pentru ce activităţi este valabilă marca. Pentru fotbal nu putea fi !

mihaellla
mihaellla  •  03 Februarie 2015, 22:30

ba boule este d-ul Ioan Chirila !!!!!!

mokinio
mokinio  •  03 Februarie 2015, 12:42

Nu exista decat un raspuns: devastati restaurantul prin orice metode, sicanati clientii, "otraviti" mancarea, stricati toaletele, etc. Nu sunt clujean, da' asa merita smecherii astia de patroni!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează