FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a făcut Chiricheş la Milan? Italienii: "Steaua a acceptat ultima ofertă rossonera"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 15:12

UPDATE ora 15:10 Victor Becali a intervenit la Versus de pe GSP TV şi a comentat informaţia din presa italiană: "Poveşti! Nu există în acest moment ofertă concretă pentru Chiricheş".

_______________
Mutarea părea că intrase in impas după ce Gigi Becali nu a acceptat suma propusă iniţial, iar pe fir intraseră AS Roma şi Inter, însă italienii anunţă astăzi că Steaua s-a înţeles pînă la urmă cu AC Milan pentru transferul lui Vlad Chiricheş!

Corriere dello Sport susţine că cei de la AC Milan au rezolvat împrumutul fundaşului de 23 de ani pînă în vară cu opţiune de cumpărare de 7 milioane de euro. 

"Vlad Chiricheş, fundaşul Stelei, e jucătorul care se află cel mai aproape de AC Milan. Internaţionalul român va fi achiziţionat în această iarnă, în ianuarie. Acerbi va pleca cel mai probabil la Genoa, în locul sau putând sosi Kucka. 

Clubul Steaua a acceptat deja împrumutul lui Chiricheş la AC Milan până în vara lui 2013. Apoi, jucătorul va fi achiziţionat definitiv pentru suma de 7 milioane de euro", anunţă Corriere dello Sport preluat de digisport.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
cfrclujole
cfrclujole  •  13 Ianuarie 2013, 19:57

kjbgkgj

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Ianuarie 2013, 19:57

kjgkg

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Ianuarie 2013, 19:56

hahahahah

Vezi toate comentariile (67)
Comentează