FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - RAPID 1-0

S-a întors CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Chiar dacă n-a strălucit nici aseară, trupa lui Andone a reuşit să întrerupă şirul de rezultate nefaste.

CFR a cedat şefia în Bărăgan în runda trecută, dar nu şi lupta. Clujul s-a colorat în vişiniu, dar miza campionatului a dife­ren­ţi­at tribuna. Rapidul a ieşit din depou cu mersul unui marfar pe o linie secundară, comasat în jumă­ta­tea proprie şi stînd la pîndă pen­tru o breşă în defensiva gazdă. An­do­ne a schimbat partitura şi l-a tri­mis pe Fabbiani la meditaţii în pri­ma repriză după un retur mi­ze­ra­bil , a­runcîndu-l în avans­pos­turi pe Ruiz.

Rapid - un şut pe poartă

Avalanşa vişinie s-a prăvălit spre careul giuleştenilor, Culio fiind blocat de Săpunaru (11), iar torpila lui Mureşan zguduind mănuşile lui Coman (14). Rapidiştii au ieşit din carapace timid, trăgînd unicul şut al reprizei pe poartă prin Bozovici, respins de Nuno Claro de la încheietura barelor (22). CFR şi-a continuat nestingherit asediul către poarta lui Coman. Mai întîi, Ruiz şi Semedo au sărit spre un balon aruncat de Manu Jose (33), iar apoi de Sousa a aruncat sta­di­o­nul în aer, dar îl faultase în prealabil pe Coman (38). Ultima zvîcnire a Rapidului s-a consumat în prelungirile reprizei, cînd Boya a reluat cu capul peste poartă.

Partea secundă a început exploziv. Ghinioanele CFR-ului s-au spart la lovitura de cap a lui Ruiz (47). Rapidul a căzut în genunchi, dar Andone nu a sunat retragerea. Semedo şi Culio au tras ultimele salve, dar meciul se jucase deja. Sau poate că se jucase de cînd CFR s-a ambiţionat, iar Rapid, nu prea.

Superstiţie

Ioan Andone a renunţat la obişnuita canadiană neagră. El nu a purtat la gît nici fularul cu însemnele feroviare, de care a fost nedespărţit la fiecare meci şi despre care spune că îi poartă noroc. Aseară, “Fălcosul” a decis să-şi schimbe ţinuta, îmbrăcînd un trening albastru .

Injurii la adresa Stelei

Pe toată durata meciului, cele două galerii au scandat împotriva rivalilor din Ghencea. La faza golului marcat de Diego Ruiz, atît giuleştenii cît şi fanii din Gruia i-au înjurat minute în şir pe stelişti, principalul vizat fiind căpitanul roş-albaştrilor, Mirel Rădoi. Galeria Rapidului şi a lui CFR Cluj sînt înfrăţite, iar înainte de startul partidei suporterii echipei din Giuleşti le-au cerut propriilor jucători să piardă pentru ca Steaua să nu ia titul.

Pancu a stat pe bancă

Atacantul alb-vişiniilor, Daniel Pancu, a stat aseară pe banca de rezerve şi s-a comportat ca un veritabil antrenor secund. Pancone s-a agitat pe toată durata meciului, dînd indicaţii tot timpul coechipierilor săi. La pauză, vîrful giuleştenilor s-a dus la vestiare şi a discutat cu jucătorii în absenţa pricipalului Marian Rada, care a rămas pe teren să discute cu Joao Paolo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (201)
 •  14 Aprilie 2008, 19:45

o rusine de meci

 •  14 Aprilie 2008, 15:22

mioarteee cfristilor muistiiiiii nenorociti de rapidisti si cfristi urasc cfr rapid urasc tigannni ferentari si bidonvilurile de cfrisiti clujeni rapciugosi facuti in palma neterminati peppereti

 •  14 Aprilie 2008, 15:18

Ba fratilor daca pierdea CFR-ul nu era blat,acum ca a cistigat e blat,la ce scoli de fotbal vati pregatit voi?de cunoasteti atitea sau sunteti antrenori chiar "fara licenta",eu sunt rapidist dar aseara a cistigat echipa care a meritat,au jucat mai bine CFR din toate punctele de vedere,si au sanse mai reale ca oricare alti la titlu.Bafta '"LOKOMOTIVELOR"

Vezi toate comentariile (201)
Comentează