FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

S-a plictisit repede! Reghe i-a făcut o surpriză lui Gnohere la meciul cu CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 00:00

Reghe l-a lăsat pe "Bizon" rezervă ieri, cu CFR, chiar dacă în meciurile din cantonamentul din Turcia l-a forțat alături de Alibec.

Pot juca Alibec și Gnohere în același timp? Aceasta a fost întrebarea pe care toți fanii echipei, dar și specialiștii și-au pus-o după ce vicecampioana a bătut palma cu cei doi atacanți. Iar Reghecampf a încercat să sudeze acest cuplu de atacanți în stagiul din Belek și l-a folosit în toate meciurile de pregătire!

L-a folosit în partidele cu Vardar Skopje, Terek Groznâi, Slovan Bratislava și Wisla Cracovia, dar a renunțat rapid la experiment după doar două săptămâni! Aseară însă a preferat să-l trimită pe Alibec ca vârf împins, iar Vlad Achim să fie în spatele acestuia, în timp ce Gnohere a fost rezervă.

"Alibec avea libertate totală de a-şi alege poziţia în teren, la Astra. El atunci când dădea goluri de la distanţă venea şi îşi lua mingea. Cobora din postul de atacant, nu venea din zonă de mijlocaş. Nu avea pe altcineva cu care să lucreze în atac!", spunea Stoichiță în urmă cu câteva zile.

În schimb, Mircea Rednic declara: "Alibec și Gnohere au același stil, ambii sunt atacanți de careu, le place să joace în fața porții. Nu-l văd pe Reghe să-i folosească pe amândoi în același tip".

Și se pare că tehnicianul de 41 de ani al vicecampioanei a ținut cont de sfatul pe care l-a primit de la antrenorul belgienilor de la Mouscron, dar și de indicațiile impuse de Gigi Becali.

"Vreau să-i văd eu cum joacă, întâi pe fiecare, singur, în atac. Pe urmă să-i văd și împreună. Așa o să-mi dau seama dacă putem să avem două vârfuri în același timp", spunea patronul.

Stoichiță propunea și-o soluție pentru ca Reghe să rezolve rapid problema celor doi, schimbarea sistemului de joc din 4-2-3-1: "Probabil că s-ar potrivi mai mult un 4-4-2 pentru Alibec şi Gnohere, dacă se vrea ca ei doi să joace împreună. Acest sistem e foarte elastic. Pot juca şi în aceeaşi linie sau într-un 4-4-1-1, cu unul care să aibă mai mare libertate".

2.250.000 €este suma pe care Steaua a plătit-o pentru Alibec (2 milioane de euro) și pentru Gnohere (250.000 de euro)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close