FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a răzgândit! Miriuță a venit azi cu un discurs total diferit față de cel avut la conferință! Decizie de ultimă oră

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 21:34

Vasile Miriuță și-a schimbat complet discursul de ieri până azi, după discuțiile pe care le-a avut cu șefii clubului. Dacă ieri anunța răspicat la conferința de presă că nu va ierta pe nimeni, azi, tehnicianul lui Dinamo și-a schimbat radical poziția. 

"Lucrurile nu sunt așa cum îmi doream eu la început. Am fost criticat de când am venit de parcă eram persoana non-grata aici. S-au exprimat cam mulți despre mine. Accept criticile pentru că învăț lucruri.

Vor fi niște sancțiuni și vom vedea mai departe ce va fi. Nimeni nu va fi exclus din lot. Azi au fost la antrenament. S-a făcut prea mult caz, dar au mai fost asemenea probleme și la alte echipe. S-a scris prea mult despre acest caz.

Confirmarea că au băut a venit cu câteva minute înaintea meciului cu Aerostar. Ce să fac? Să-i scot să rămân cu 12-13 jucători. Într-adevăr, e o situație delicată, dar eu sunt un tip pozitiv. Din fiecare critică iau ceva bun. 

Voi reuși la Dinamo în ciuda acestor probleme! Pe unde am fost eu am reușit și o voi face și aici. Jucătorii să se antreneze, eu voi decide apoi dacă îi voi include în echipă", a zis Vasile Miriuță în direct la TV Digi Sport. 

Citește și: 

VIDEO EXCLUSIV Miriuță taie în carne vie! Surprins în timp ce dicta măsurile dure după umilința cu Viitorul: "Nu vreau să-i mai văd la antrenamente!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2017, 12:58

Nu te mai credem. Vrem fapte. Numai sa ai cu cine. Este treaba ta. Ai contract, munceste-l.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Noiembrie 2017, 10:50

asta da dovada ca nu are coloana vertrebrala,dar e bine ca in loc sa joace cu niste pusti ,o sa joace tot cu acesti expirati,e bine,un egal la medias si sunteti pa,teoretic nu aveti cum sa scoateti mai mult de 3 pcte din dubla cu iasi si cfr apoi!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 Noiembrie 2017, 10:05

da ba vei reusi ca aranjezi tu cu craiova si cfr si faceti asa ca Steaua sa nu ia campionatul, astfel te scoti idiotule!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează