FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

VIDEO EXCLUSIV Miriuță taie în carne vie! Surprins în timp ce dicta măsurile dure după umilința cu Viitorul: "Nu vreau să-i mai văd la antrenamente!"

Articol de , - Publicat marti, 31 octombrie 2017 00:19

Vasile Miriuță a răbufnit la conferința de presă de după înfrângerea cu Viitorul, scor 0-4, și apoi le-a transmis un mesaj categoric șefilor referitor la episodul în care mai mulți jucători dinamoviști au petrecut în noaptea dinaintea meciului de Cupă, cu Aerostar Bacău, scor 1-0.

"Sunt foarte dezamăgit! M-au trădat! Cu ei am stat de vorbă și le-am spus că se pot reabilita cu o victorie astăzi. Știam cu toții din acea dimineață ce s-a întâmplat. Dacă nu jucam cu ei, trebuia să intru eu și cu Dănciulescu. Din informațiile mele nu e prima oară când s-au întâmplat astfel de lucruri. Mai bine mor pe mâna mea, mor cu Ion Gheorghe de 17 ani, dar știu că dacă îl bag își dă viața pe teren.

Sunt extrem de dezamăgit pentru că am încercat o lună de zile să adun vestiarul și reușisem. Numai eu știu de câte ori i-am dus pe jucători la Rin, la masa rotundă, să stăm cu toții împreună, să fim mai aproape. Din păcate în doar câteva zile totul s-a rupt. Vă dați seama dacă ei beau când sunt în cantonament, oare ce fac când sunt liberi? Nu știu dacă voi mai lucra cu ei de mâine. Colegii lor sunt foarte supărați pe ei", a declarat Miriuță la conferința de presă.

După ieșirea de la conferință, Miriuță a petrecut mai multe minute în compania oficialilor dinamoviști, cărora le-a transmis un mesaj clar: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 la antrenamente (n.r. Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu). Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  01 Noiembrie 2017, 20:39
Postat de liverpool.de.romania pe 01 Noiembrie 2017, 20:37

***

Il mai cheama si Vasile, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  01 Noiembrie 2017, 20:37
Postat de liverpool.de.romania pe 01 Noiembrie 2017, 20:26

***. Sper sa se duca la Sepsi, unde-i e locul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  01 Noiembrie 2017, 20:26

***. Sper sa se duca la Sepsi, unde-i e locul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează