FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

S-a rezolvat: nu se poate! :) » Nu vor fi opt, nici şase, ci două cuplaje

Doar două
cuplaje în
sezonul viitor:
Rapid-Sportul
și Dinamo-
Steaua,
etapele 16 și 32
Doar două cuplaje în sezonul viitor: Rapid-Sportul și Dinamo- Steaua, etapele 16 și 32

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 21:44

Ideea lui Mircea Sandu de a rentabiliza cît mai repede National Arena prin intermediul cuplajelor interbucureştene a eşuat fiindcă LPF a fost obligată de televiziunii să respecte ţintarului stabilit.


Haosul provocat vineri de ideea cuplajelor cu ocazia Comitetului Executiv al FRF s-a risipit ieri. După ce s-a hotărît, s-a modificat şi apoi s-a schimbat şi modificarea, cîteva lucruri sînt certe: ţintarul Ligii I rămîne aşa cum a fost schiţat iniţial, iar cuplajele se vor juca doar între echipele bucureştene, în etapele în care acest lucru este posibil.

Opt, şase, două
De la prima hotărîre, în urma căreia s-ar fi jucat opt cuplaje, cuprinzînd şi echipe din afara Capitalei, s-a ajuns la decizia ca National Arena să găzduiască doar cuplaje interbucureştene, şase la număr. Ar fi trebuit ca programul campionatului să fie refăcut ca să se poată adapta proiectului "federal".

Ieri însă, LPF a lămurit printr-un comunicat situaţia problematică: obligaţi de contractele încheiate pentru drepturile TV, oficialii nu pot pune în aplicare acest plan, cel puţin în sezonul viitor. Drept urmare, singurele cuplaje vor fi în etapa numărul 16 din tur, pe 3 decembrie, cu partidele Rapid- Sportul şi Dinamo- Steaua, şi în etapa 33 din retur.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
spirla
spirla  •  12 Iulie 2011, 17:55

of doamne am facut si noi un stadion si acu vrem cuplaje de asta o sa evoluam si noi peste vreo 10-20 ani doamne ajuta-ne si scapa-ne de federatia asta de rahat!!!!

kojak111
kojak111  •  11 Iulie 2011, 10:42

Daca pot intra cu abonamentul (dar nu cred) e in regula, daca nu, refuz sa platesc ca sa vad "razboiul clonelor comuniste".

fzr.1923
fzr.1923  •  10 Iulie 2011, 18:53
Postat de romanii.iubesc.steaua pe 10 Iulie 2011, 05:51

Echipele mici ( ropid-Sportul ) vor juca in deschiderea meciului asteptat cu sufletul la gura de toti Romanii: Derbiul etern STEAUA - dinamo FORTA STEAUA MEREU SUPERIORI

cele doua galerii (dinamo -steaua) ar trebuii sa se ,,naseasca” SI ele, ca si……….. , pentru ca noi , Rapidistii , sa putem avea o concurenta pe masura. Frumoasa si in acelasi timp penibila o infratire de galerii steaua-dinamo, nu? ( doar asa ar scapa de umilinta dar s-ar umple de penibil) FZR

Vezi toate comentariile (18)
Comentează