FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au tăiat cheltuielile la Dinamo » La ce a renunțat trupa lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2019 17:36

Dinamoviștii nu se mai antrenează pe stadionul în Ștefan cel Mare pentru a nu mai plăti echivalentul a 630 de euro de fiecare ședință de pregătire.

S-au tăiat cheltuielile la Dinamo! „Câinii” drămuiesc fiecare ban, mai ales după ce-au ajuns să se împrumute de zor la propriul antrenor, Mircea Rednic.

Una dintre deciziile luate de conducerea roș-albilor ca să mai micșoreze costurile a fost aceea de a renunța la ședințele de pregătire pe arena din Ștefan cel Mare. Mai întâi, acum mai multe luni, jucătorii s-au plâns de calitatea gazonului.

Ulterior, s-a renunțat la antrenamente pentru că echipa de fotbal trebuia să plătească aproximativ 3.000 de lei pentru fiecare ședință! S-a considerat că este prea scump, așa că Nistor și compania se pregătesc doar la Săftica. Și vin pe „Dinamo” doar să joace meciurile.

Oricum, din ediția viitoare, Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, au decis ca partidele de acasă să se dispute pe Național Arena.

2.000 €costă organizarea unui meci pe stadionul Dinamo

Citește și:

Rednic are doi jucători indisponibili + Răbufnire de zile mari la adresa străinilor din echipă: „Nu au venit să câștige bani nemunciți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  09 Mai 2019, 21:19

Seamana a desfiintare!*** nu vrea sa mai bage nici un ban!Practic le zice ca daca vor sa joace la Dinamo,n-au decat sa-si aduca bani de acasa!Bine ca nu le cere si taxa pentru ca le da voie sa joace la Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alskar
alskar  •  09 Mai 2019, 20:22

articolul șade de 3 ore. Să fi fost despre noi, umpleau heitărașii vreo 5 pagini de comentarii

7manuel
7manuel  •  09 Mai 2019, 20:11

Mama, mama cate foame are fosta echipa a securitatii comuniste, mimamo!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează