FOTBAL  »  Superliga  »  TEAMĂ

S-au tăiat firele » Motivul pentru care Walter nu vrea să negocieze la telefon transferul a doi "lupi" la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 21:57

Steliştii vor să continue campania de transferuri cu doi fotbalişti de la Petrolul. Gigi Becali a încercat să ia legătura cu Florian Walter, patronul "lupilor", pentru a negocia, dar petrolistul nu i-a răspuns la telefon.

Patronul Stelei are o explicaţie pentru acest lucru.

"Walter nu răspunde, cred că nu vrea să mai vorbească la telefon. Că se ascultă şi se interpretează. El săracul a băgat 17 milioane de euro şi apoi are probleme. Eu le-am spus tuturor: «Dacă nu vorbeşti cu mine la telefon nu accept să mă întîlnesc cu tine»", a povestit Gigi Becali la Digi Sport Special.

Florian Walter e acuzat de delapidare, după ce a transferat cu titlu gratuit 15 jucători de la U Cluj la Petrolul, prejudiciul fiind evaluat la 11 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  18 Decembrie 2012, 13:56

Poate ii va transfera cu pret zero (doar grozav e un jucator de nationala,titular, are pret zero dupa capul lui walter ) ca sa nu plateasca taxe la stat. Banii ii va primi in alt cont. deabia astept sa-l vad inchis pe banditul de walter.

maresal24
maresal24  •  18 Decembrie 2012, 00:31

sincer nu cred caq ciobanul transfera pe bokila de la petrolul sau grozav care e si nepotul lui tzalnar ,deci din start cade grozav ,ciobane nu mai cauta combinatii de rahat,transfera jucatori de afara snobule ce esti

turcu_cfr
turcu_cfr  •  18 Decembrie 2012, 00:26

saracul walter....a bagat 17 milioane in fotbal si are probleme cu dna.... dar cat a produs din fotbal??? si de ce a bagat acei bani in fotbal??? cat a obtinut din contracte oferite cu japca de municipalitati locale odata cu preluarea acelor echipe??? sunteti penibili...astept ziua in care puteti sta linistiti pe paturi in celula si sa discutati transferurile, sa nu mai aveti nevoie de telefoane....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează